Vindeln

Ska skriva lite kortfattat om helgen eftersom gossip girl kallar ;) Åkte på fredag kring nio. Resan ner gick bra. Måsse var snäll! Red LBn Och vi var dubbelnolla. Kom just utanför placering, synd att jag inte red liite snabbare.. För det var flera ryttare på samma sekund. 
Vi sov i tält i helgen och de var ju en upplevelse för sig. Blir nog hotell nästa gång skulle jag tro. Nä men de funkade faktiskt bra att sova där, ganska skönt att ha nära till allt. 
Hoppade LA och MSV b på lördag. LAn gick helt okey, han inte få ihop honnom till ett räke så de rev han, sen blev det tyvärr ett stopp på ett annat hinder. Men sen hoppade han riktigt fint resten av banan. 
Efteranmälde sen till msv eftersom han var så pigg å glad. Han hoppade faktiskt bra i början av banan sen var det en kombination ur en sväng och då tappade han galoppen lite. Så där blev det stopp, "flög" sen av på b hindret, eller satt mer av... 
Idag hoppade jag en LA och de var sista omgången i vindel hoppet eller vad de hette. Han var taggad till tusen, men mellan tvåan och trean låg han perfekt men så snubblade han till innan hindret och det blev ett stopp. 
Får väll ändå vara ganska nöjd över helgen, hade ändå halv bra rundor hela tiden och kom fyra i cupen!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0