27 december 2011

Heej, Vaknade där kring halv 12 såg ett avsnitt av gossip girl. Sen bakade jag och emma cupcakes och vaniljmunkar, tror ni cool!? Och de bästa var ju att dom böev sjukt goda. Har också hunnit vara ner till stallet en sväng måns fick då vila. Efter det åt jag middag och packade lite och for till agnes. Vi började med att köra lite zumba och sen körde vi flera tränings appar, och gud så otränad jag är.. HAr just duschat och vi ska äta lite fruktsallad. Känns skönt, och något som intte känns lika skönt är att jag nog kommer ha träningsverk imorgon när vi går på stan. Fast de funkar de med.
Seeya!

klubbtävling

Till att börja med ska jag bara säga att min ponny är bäst!♥
I LCn var det acumerlator hoppnig eller hur de nu stavas. Fick max poäng men inte snabbaste tiden. Eftersom vi fick ett litet skit stopp..
Sen i LBn var han så där fin som bara han kan vara! I grunden flöt allt på, han hoppade av väldigt stort på endel hinder men hellre de än att han kmr nära.
I omhoppningen chansade jag inte mkt. För jag red nästan sist och ingen hade gått dubbelnolla än. Han kom dock helt fel på kombinationen och stannade på b hindret men då lyckades jag driva på innan han stannat helt så han kravllade sej över utan att riva hopapde sen sista hindret och vi vann klassen! :D
Kom också tvåa i KM:et!
Ska lägga upp film imorgon om jag hinner.
Planerna för morgondagen är att soooova, sen ner till stallet, sen ska jag och agnes träna ska sova dära, och sen på onsdag rullar vi in mot storstaden.
Nu blev de helt cp igen så de går inte att ladda upp nåmer bilder... får bli en annaan dag.
Godnatt, gossip girl kallar ;)

25 december 2011

Hallå! Sitter nu och laddar över musik till mobilen.  Ides inte blogga igår, mamma gjorde tacopaj till mej ist för julbord, för att jag inte tycker om de :P
Fick mej en iphone 4s, plattång som är bra för färgat hår, pengar, kläder, saker från body shop, smink, böcker har säkert glömt något nu, men är väldigt nöjd! :) Ska fara in til stan nu till veckan och köpa något nytt till måsse!♥
Ska sen in till stan och shoppa till mej på onsdag med brudarna.
har också vart nere i stallet och ridit måns, red bara barbacka ett tag. Är ju klubbtävling imrn, ska hoppa en LC och en LB
nu blev det nå cepe så går inte att ladda upp bild på måns :(
Ska nu gå ner och vara social med övriga av familjen
Hejs♥

miss you like hell

Har nästan haft en liten spa kväll idag. Har noppat och färgat både emmas och mammas bryn och även mina. Målat naglarna och lite små saker, nu sitter jag med ansiktsmask.
Ska sen se ett avsnitt gossip girl och så får jag se vad jag ska göra sen. Ska som sagt var upp ganska tidigt imorgon.
Godnatt♥

23 december 2011

Ligger nu i sängen och känner mej trött och hängig.. bara jag inte blir sjuk till imorgon.
Måns var riktigt fin idag lydig för hjälperna. Har stalljour ikväll och imorgon på morgonen. Sen far vi väll och firar jul med släkten. Ikväll ska jag bara vara hemma och ta de lugnt äta go middag osv.
Ha en trevlig kväll!

JULLOV! <3 <3 <3

Heyy, sov hos ronja igår så hade inte tid att blogga nå. Maten vi lagade blev rikitig god! Vi sov allihopa nere i ronjas källare. Bytte även julkappar fick en parfym av naomi campbell och en ear cuff av ronja. Ska inte gå in på några detaljer om kvällen men de var riktigt trevligt. Kom hem för ett tag sen, och ska ner till stallet vid 2 och rida med agnes. Sen ska jag försöka städa mitt rum lite.
Cya♥

you can count on me

Kom just från stallet och måns skötte sej bara fint, var något lat i början men blev bättre på slutet. Ska se ett avsnitt vampire diaries och sen sova
Hörrni godnatt♥

21 december 2011

Jo hej, nu är det bara 3 dagar kvar till julafton :D:D:D:D
Slutade kring 2, gick hem åt en macka och ska fara ner till stallet nu.
Imorgon ska vi städa skåpen, se film och få våra betyg, sen har vi jullov! Ska då laga middag med ida agnes och ronja. Trevligt värre!
XOXO lisaaaaaaaaa

20 december 2011

Godmorgon! de är den 20 december idag och bara fyra dar kvar till julafton! :D yeah! Ska fixa klart mej och sen gå till skolan. Tror de blir en lugn dag med mycket film ;) Ja efter skolan ska jag hem och ta en powernap var nå så sjukt trött imorse.
TTYL!




måsse boy!

KOm jsut från stallet och har ridit månsi.

I början av passet var han gode seg och stel och ville inte alls jobba. Särskillt i vänster varvet var han lite trippig i galoppen. Galopperade då fram han ordentligt och började jobba lite öppna och sluta i traven. Gick sen över i galopp och flyttade rumpan innanför spåret på stora volter. Gjorde samma sak efter spåret och han blev väldigt mjuk i sidorna. Gjorde sen lite galoppombyten och dom var klockrena, gud så fint han jobbade på slutet. Han blev alldeles blöt i svett.
Lindade sen benen och pussade godnatt!
Har gjort ett litet schema innför veckan.

19 december 2011

HEJ, tror inte jag skrev nå igår. dagen tillbringades iaf i sängen ganska skönt de med, for bara ner till stallet och red måns ett tag på dagen. Har nu bara idrott och sen skulle vi samlas i aulan. Sen slutar vi för dagen. Jag och ronja ska nog ta och vaxa bena efter skolan, har ju tomteliret på onsdag... gud så jobbigt. Ska sen rida måns en sväng.
Jo hejs!

här ska de stå nå smart

Hej igen, gick med ida och agnes och köpte lite godis, gick sen hem till agnes och såg på avatar ;)
Den var ju gode lång 2h 30min om inte mer. Kom hem för ett litet tag sen och ska se ett avsnitt av vd. Ska ta mej en ordentlig sovmorgon imrn. Sen ska jag ner till stallet och röra på måns.
Godnatt på er!

17 december 2011

Hejsan! Fick sluta 30 min tidigare från son igår, gick då med ronja och viktor och handlade och sen hem till mej.
Gick sen till sporthallen och såg lite p lusseliret, åt på bk osv. Blev sen att se finalen så kom väl hem just innan ett. Ronja sov här, nu på morgonen har jag vet på robban träning och måns var skit fin! Hoppade inga höjder men alla kändes bra. Ska nu duscha och sen blir det att umgås med ida och agnes.
Nu är det ju bara en vecka kvar till julafton. Ska nu se på julkalendern ;)
HEJs

15 december 2011

Tjenare!
Skolan är ju ganska chilla nu ser barnhemmet på spanskan och en annan film på svenskan osv.
Har slått in lite julklappar nu efter skolan.
Ska käka middag och sen fara ner till stallet. Ska sen hem och se tv, känner mej så seg...
TTYL

14 december 2011

Hej, gårdagen tillbringade jag med agnes, byggde blandannat en fet snögubbe på ca 2m ;) gode snygg blev den.
Idag har jag vart på skolan, efter det for jag och ronja in till stan. Har innhandlat lite julklappar och en stickad tröja från bikbok, en earcuff och en foundation till mej. Blev även käk på donken. Har hunnit städa mitt rum och fixat det lite mysigt. Matilda fixade allt till måsse idag, och iorgon ska jag rida igen! :D Blir fortfarande att köra ett lite lättare pass, så jag kanske kan vara med på robbanträningen på lördag. Ska nu se ett avsnitt vd och sen sova
Godnatt♥

12 december 2011

Jo men hej, Skolan gick bara bra, gick hem till mej och gjorde lite no. Jag och ronja ska redovisa imorgon.. och har knappt börjat med uppgiften. ajjja ska till kyrkan på morgonen och lyssna på luciatåget sen matte prov och no saken och sen slutar vi. Gode skönt med halvdag.
Har vart ner till stallet idag och fixat allt till måns, red han även barbacka. Skönt att få rida nu igen efter drygt en vecka. Red bara igenom han ca:30 min, så att jag ska kunna gå imrn :P Han skötte sig då fint!
Ska nu läsa lite ur min bok, den ska vara klar på onsdag och ska svara på frågor och ha muntlig redovisning, bara de att jag har typ över 100 sidor kvar att läsa.. Så ska börja med de nu, Godnatt!

11 december 2011

Hejsan, har inte hänt nå speciellt idag. Har vart ner till stallet och julpyntat till måns. Kollade när matilda red han, och han såg riktigt fin ut. Imorgon ska jag äntligen få prova rida, blir nog dock att rida barbacka eftersom jag inte kan böja benet så bra. Har hunnit städa mitt rum lite också.
Skola imorgon då somvanligt, ganska chilll dag. Halvdag på tisdag som ska bli sjukt skönt!
Ska se på tv nu och sen sova, godnatt♥

bilder

hittade lite gamla bilder på måns, tror de är wilma grönberg som fotat dom :)

10 december 2011

Hände inget speciellt igår. Gick till ronja där i all snö, såg ju ut som en snögubbe när man kom fram. Gick till uno köpte lite godis och såg sen på vampire diaries. Ganska skönt att bara ta de lungt. Vaknade sen där vid halv ett steg upp och bakade bullar med farmor. Så de blev min lunch. Har vart ner i stallet nu och mockat åt måsse. Ska ta det lika chill ikväll hade jag tänkt. Kolla lite tv osv. Har dragit fram lite tomtar i mitt rum också.
TTYL!

8 december 2011

TJA,TJA bloggen, har just kommit från stallet var och kollade när matilda red måns och de såg riktigt bra ut! :)
Annars har jag inte gjort mycket har lyckats dra mej till skolan eller ja mamma skjutsa. Skolan gick väll ganska bra. Något skönt att de redan är fredag imorgon. Skulle göra något no prov som jag inte fattar ett piss av.. annars rulalr allt på. Snö har det hunnit komma också! Ska nu ge no'n ett sista försök och sen lägger jag mej i sängen ochs er några avsnitt av vampire diaries.
finaste ponnyn i världen!

asdfghjkllöä

TJO!
Ska nu slå igång ettt avsnitt av vampire diaries.
Dagen har rullat på somvanligt här hemma. Har hunnit måla naglarna, och doppat frukt i choklad med erik.
Har också vart ner till stallet och borstat måns, emma red han en sväng.
Blir nog ingen skola imorgon heller, men på torsdag ska jag dit.
HEIIDO

6 december 2011

Hej, har legat i sängen och sett vampire diaries hela dagen, de är nå så sjukt bra ;)
Dagen kommer väll fortsätta ungefär lika ointressant skulle jag tro.
Så vi hörs, hejs!

5 december 2011

Hej, har inte kunnat blogga nu på några dagar...
För i lördasags på robbanträningen gick de inte riktigt så bra. Eller jo måsse hoppade skit fint♥ Men i slutet bedömmde han lite fel på ett hinder hoppade av konstigt, rev och landade på en rullande bom. Sen landade jag på bommen med knäet och fick måns över mej. Mins inte riktigt vad som hände men men. Fick en hjärnskakning och hoppar runt på kryckor nu. Får inte rida på minst en vecka :( Tur att min lilla prins klarade sej 100gngr bättre än mej utan skador!  Som tur är så skulle matilda rida han i veckan, så han inte blir helt tokig.
Jo men hejs!

nå test!

VEM

Vem är i rummet med dig? ignen
Vem fick du senaste sms av? viktor 
Vem tänker du på nu? ingen speciell
Vem pratade du senast i telefon med? mamma
Vem kramade du senast? säkert viktor
Vem önskar du var med dig nu? ingen, vill bara sova ;p
Vem är din favoritsläkting? mina kusiner

VAR

Var är din mobiltelefon? på magen
Var handlar du mest? beror på vad för saker 
Var fick du tag på tröjan du har på dig? beställde den från junkyard tror jag 
Var åkte du senast bil? från stallet

VAD

Vad åt du senast? en macka

Vad drack du senast? saft                                                                                                                                                                     Vad är det för färg på dina byxor? massa ärger, rosa, röd vitt, svart, typ nång blå färg (pyamasshorts)

Vad är den närmaste saken som är blå? mina sockar

Vad har du på fötterna? sockar

Vad är din favorit färg? hmm.. typ lila grå svart, beror på                                                                                                                      Vad hör du just nu? sitter vid datorn åde

HAR DU NÅGONSIN

Sovit i någon annans säng? haha såklart
Hånglat på en bio? nae de tror jag inte
Hånglat i skogen? haha nae 
tatuerat dig? nej
Sovit naken? säkert någon gång när man var liten
Kört över hastighetengränsen? har inte körkort..
Målat om ditt rum? yes 
Dansat framför en spegel? haha int vet ja 
Fått hicka? jodå
Dumpat någon? jiies
Stulit pengar från en kompis? nej aldrgi
Hoppat i en bil med folk du just har träffat? vet inte
Varit i slagsmål? nae
Smugit ur ditt hus? jaa
Haft känslor för någon som inte känt desamma? nej de tror jag inte
Hånglat med en främling? halvt
Älskar eller saknar någon nu? joo


1 december 2011

Hej igen, Tog mej en liten sovmorgon idag steg upp just innan  julkalendern ;) hahha såg den och sen fixade jag mej lite snabbt. Hade slöjd-spanska-matte-lunch-so-no-sv-elevensval! Huvva vilken jobbig dag.. Gick sen hem åt något snabbt och gick sen till stallet, red måsse en svng mockade och fixade allt. Har just ätit middag och får se vad jag ska göra nu. Veckan har då gått så sjukt snabbt är redan fredag imorgon. :D Gode skönt!
Något som också är skönt är att vi inte har nå läxor till imorgon, däremot har vi typ 2345prov nästa vecka...
Jo men annars hnder det inte så mycket, ska slå igång en film nu, HEJS♥

RSS 2.0