gonatt

tjeNare, tjeNare, ska nog börja sova snart, så man orkar upp imorgon. sköönt med fredag, och vi har ju somvanligt bara 3 lektioner (Y)
fick en bild av hanna måsse är då söt som socker
går inget annat än att älska <3

snabb update

Kom just ferån stallet som vanligt ;) red måns i ridhuset, gick ju bra ♥ ! :D eller han var inte kul från början men sen super fin! Ja sen hem och äta och sen till stallet igen och rida galli en sväng. Gode glad och pigg han var :D ♥ Måsses rambo täcke satt perfekt, fan vad snyggt de var!  och tränset satt ju också såklart bra.

nä nu ska jag träna lite spanska, har ju nå glosor men vi ska iaf baka på spanskan imorgon! (Y) ska också hinna se lite hockey!
puss'n

ab nian in my <3

hahah, ja ni, kom juse  från ab nian åkte dit med henrikssons. Fick ta alla pengar jag hade...... men de var värt de ;) köpte iallafall ett rambo fleecetäcke och ett dyón träns. även fast måsse har ett prestigeträns. Men han sa till mig att han ville ha ett dyon också, och han är ju så söt så man kan inte låta bli :P Ska ta och köpa  en svin snygg KL tröjja när jag har råd.
nu ska jag ta och glo på tv:n. godnatt! ♥

trötter

nu drar jag snart till skolan, är så sjukt tröttt!!!! :) om jag skulle spela snövit och dom sjudvärgarna så borde jag nog vara trötter ;)
cya ♥

TEST

Namn: lisa
Smeknamn: haha ingen aning 
Ålder: fjorre
Hårfärg: brunt
Ögonfärg: blåa
Längd: typ 159 
Vikt: ca: 42
Familj: mamma, pappa, emma, erik
Reser helst till: vars fan som helst bara de är varmt och mke shopping!
Tidning du gillar: hippson, skvallertidning
Favoritsite: ridning, dator ;) 
Fikar helst på: haha, mammas fika 
Favoritbutik: gina, bikbok, JC, ab nian 
Favoritfärg: ja väldigt många
Favoritmärke: beror på
Favoritdjur: typ alla, men inte spindlar och annat läskigt
Motionerar: ridning, och ibland jogga osv
Spelar du nåt instrument: nä, deär för komplicerat ;o
Vilken film kan du alla replikerna till? hahah typ ingen 
Senaste låten du lyssnade på:
Ringsignal på mobilen:
vet inte, och ids inte kolla, har alltid på tystläge typ
Dricker: mycket
Senaste boken du läste: syskonkärlek- katarina von bredow
Senaste maträtten du åt: kyckling och ris
Är det nåt du absolut inte äter? alldeless för mycket!
Senaste saken du köpte: massa saker i stan
Hur tidigt stiger du upp: veckodagarna: 06.30
Favoritspel: brukar inte spela
Vilka band/artister har du sett live? ja ganska många på lk osv.
Är du rädd för blod? nja, kanske om det är svin mycket
Har du några homosexuella vänner? nope, eller inte vad jag vet
Har du träffat nån kändis? hahah typ markoolio osv ;) 
Beskriv dig själv med tre ord: ehh, najs, snäll, glad??? :D
Favoritämne när du gick i skolan: går i skolan än, typ idrott eller nå
Favoritord: hah kommer inte på nå bra nu :D

en på miljonen

nu sitter jag här och gör inget.. har pressat en kycklingmacka. för jag for till stallet innan middagen. Blev ett konditionspass med agnes och curre. Har tjockat massa fika i stallet. (a)
funderar på att köpa ett nytt tävlings-schabrak till måns, är sugen på ett rött equiline så himmla snyggt! Finns 1 miljonsaker jag vill ha!! synd man inte var miljonär, vilken liv man skulle ha, då skulle jag då lätt slutat skolan på dirren, för då behöver man ju inte jobba sen. 
Madde och deras familj skulle också till sundsvall och tävla, bra det är så tråkigt att fara själv från klubben.
nä nu ska jag chilla framför TV:n är ju hokey ;)

tisdag 29 mars

Ligger i sängen och cillar, trött..... det är hårt med skola. :P Måste nog ta och göra lite matte innan stallet. tror jag ska ta och träna lite kondition med  måns. jobbig dag på skolan imorgon slutar först 15.25 :S nä nu ska jag rulla vidare mot stallet :) 

Galliano :)

Här är en kort film från när jag red galli igår :)

born to be somebody

Blev ingen so, så sitter nu hemma med ronja och käkar. Eller de kanske blev en men vi gick därifrån iaf ;) På matten kommer de säkert iaf inte komma någon heller, tagg på de! Stallet sen och rida med agnes så blir ingen uppda efter derå.



frääänerik / ronster

Måndag 28 mars

Red ett dressyrpass med galliano idag, han gick ganska bra, red han på gramanen för att kunna jobba igenom honom ordentligt. Började riktigt nice, sen blev han lite väl taggad och studdsig, rider han alldeles för sällan. Han blir ju så glad så han håller på att sprängas. :D på slutet gick han iallafall riktigt fint. Har inte gjort så mycket annat, planerat påskshow med US, måns vilade osv. Tror jag far ner till stallet på dirren efter skolan imorgon.
Blir skola imorgon som vanligt dårå. nu ska jag se nå film!
godnatt ♥

sööndag :s

Skola imorgon dåe, har ganska chill dag på måndagar. Måns får nog vila imorgon. får se om jag hinner rida galli ♥ juste måste ta och träna spanska.... för jag har ju vart sjuk. Är sjukt pigg, usch jag som vart så trött hela helgen.  
by the way. jag har kollat på hokey flera dagar irad, helt sjukt för att vara jag.. står ju 2-2 i matcher nu. ni skulle ha sett idag, saik ledde ju med 1-0 och när det var 10 sek kvar av tredje perioden så gjorde luleå mål! helt sjukt! :D fast dom förlora i förlängningen.... -.- men nästa match vinner dom ;) nä nu ska jag bädda ner mig i sängen.
cya ♥

bilder från robban


dom blev lite små men skitsamma, är iallafall från robban träningen :D

:D

Kom just från stallet, red ett riktigt dressyr pass med pollen, gick riktigt bra. :D
Blir att käka palt sen till middag! (Y) gottgott!

yes ;)

tjeNare, TjeNare :D
vaknade för ett tag sen. Ska ta och käka toast snart, fett gottt! Sen blire väll stallet och rida måns. Mamma och pappa gav mig världens bästa förslag, nämligen att vi ska åka och tävla i sundsvall på påsk helgen! = glad tjej! :D
ska hoppa en LB och en LA på söndan och en LA på måndan, men vi åker på lördag morgon så han hinner vila upp sig. Fy fan vad nice!

annars har jag inget speciellt att berätta ;)
cya ♥

hoppträning

ena rundan, man skulle rida lite som en omhoppning :D

there is nothing I want, as much as you

Var ju hoppträning idag, måsse hoppade bra som vanligt! hoppade två rundor på cirka La höjd. första rundan ville han krypa in nära hindrerna,men sen hoppade han lika fint somvanligt! :D
min ponny är bäst!♥ hoppas min sadel kommer snart, är less på den  vi har :S
gah.. taggar kirruna om två veckor :D var så himmla länge sen vi tävlade.

tävling

jag är med och tävlar http://lavitadilovisa.blogg.se/
http://cillunited.se/

26 mars

godmorgon! :D 
ska fara ner till stallet om någon timme, är ju robban täning idag. Vi var ju tvungna att skotta ut nästan allt spån ur ridhuset igår, för att det var alldeless för mycket, så det gick inte att harva ner... dammade som fan och var inte kul! nu ser underlaget iallafall ganska bra ut. :D så det blir hoppträning iallafall.
var ju filmkväll igår, och jag tror att ungarna tyckte de var ganska kul.

alldrig mer vasalopp.!

åt helvegte med heja jävla vasaloppet, fy fan fick typ två feta skavsår på båda hälarna redan efter en mil, då var det ju en fucking mil kvar....... inte kul! plus att jag hade förkorta stavar, närt jag tänker efter finns det inget possetivt! eller jio jag fick ju motion men men, drog på som sagt på bk med ida och agnes sen blev det en liten skotertur :D nu blir det snart vofflor, och sen stallet, måsse ska vila idag och får se om jag kan rida galli med mina skavsår. Är ju förresten filmkväll i stallet idag.
cya ♥

vasalopp

usch, vi har ju "VASALOPP" på skolan idag, 2 mil, blir ändå ganska najs med massa powerade och dextro ;) gick upp onödigt tidigt idag, så då har man ju tid att sitta här ett tag. nä nu ska jag gå och söka efter nå tejp, så man inte får skavsår... 

heiidoo! ;D

never say never!

tjenare tjenare, :) var ett tag sen jag skrev nu men har inte har inte haft tid. 
onsdag: skolan som vanligt, sen blev det stan med clara, ronja och astrid.  handlande alldeles för mycket känns det som (a) köpte iallafall. 
  • as snygg dakine väska, asså ha typ gympa kläder i osv.
  • ett par mjukisar
  • en ljusblå koffta
  • en mörkrosa koffta
  • mascara
  • foundation
fick en annan grå tröja och fyra linnen av mamma idag, tack för det mammsen! jag och agnes drog hem till mig efter skolan käka nå, sen vidare på banken för att fixa mitt kort, handla massa tjock mat, muffins osv (: sen vidare till agnes, sen stallet en snabbis och motionera pollarna. nu taggar vi vasaloppet imorgon på skolan 2 fucking mil! ajja vi drar och käkar pizza på BK sen :D så har iallafall något att se fram emot, just har sovmorgon imorgon, börjar först 09.15. och slutar efter vi har skidrat klart! :D
nä nu ska jag fortsätta hära.
cya ♥
snygging dära, haha dom hade hävt in massa spån i ridhuaset, för att fixa underlaget.
*
<3

Dag 18 - Något du och din häst är stolt över som ni har gjort!

asså, jag och måns har ju inte precis hunnit göra så mycket, men de är väll att vi vann KM:et! :D eller att vi gick nolla i LA:n. säger ju de har inter hunnit göra något speciellt!
men måsse är bäst! ♥

KM


<3



god natt!

nu ska jag träna engelska och sen sova, skriver mer imorgon! :D

20.33

tjeNare! kom just från stallet, red ut en sväng med måns. Och galliano gick på lektion. Ska ta och träna engelska :S har ju prov på torsdag.  

stan imorgon med b-rudsen, :) tro det eller ej men jag sitter och kollar på hockey! riktigt spännande, står 0-2 till luleå :D :D nä nu ska jag fortsätta hära!
cya0♥

Dag 17 - Varför får ridning dig att må bra

varför ridning får mig att må bra? går inte att förklara bara är så, punkt slut! :D

weho

Glider in här på Listers blogg (ehe bara aster som fattar) Hon har iaf varit på skolan heeeeeeela dagen duktig som hon är, feta som vi är drog vi sen mot fiket och tröck kycklingbaguett! Lite godare än nå torr biffar. Efter skolan for vi till henne, gjorde oss en tårta, mycket fin blev den men lite fryst sådär. Var ju tvungen ut och röra på oss så blev en prommis, mycket trevlans! Rullade sen vidare mot mig, hon har kika på nå häststuffs som hon skulle ta med sig, ah men då vet ni. 


erkänn rätt fin? ;)

/ ronsterja0

Dag 16 - En nytagen bild och 5 punkter som beskriver din häst

  • crazy
  • busig
  • duktig på att hoppa
  • arbetsvillig
  • världsbäst! ♥

Dag 15 - Det här saknar jag

det jag saknar mest är b-ponny tiden! den är ju absolut bäst. hoppa runt på små gulliga ponnysar. Framförallt att jag inte kan tävla galliano och olle (om vi haft kvar han). för om jag ska hoppa galli måste de ju vara i avdelning b. :)

Dag 14 - En bild på stallet

asså jag har ingen bild på stallet, så hoppar över den här dagen. :)

:D

jag är med och tävlar :D
tävlingen

bilder från lule tävlingarna

♥×1000

your awsome

Kom från stallet nyss, hoppade måns lite. fy satan vad bra han hoppade! bara flög över, inte för att jag hoppade nå högt men, hade sånt flyt och allt. Blir att vara med ronja efter skolan imorgon, chilla! nä nu ska jag gå och käka nå mat :) 

cya ♥
hehe ganska så högt över! :D
foto: madeleine henriksson

söndag

Godmorgon Världen

Har just vaknat, har inte vågat kolla hur varmt/kallt de är ute, men de ser mycket fint ut! :D ska snart hoppa i duschen. Senare blir de väll stallet och rida måns är ju inga lektioner idag så de är chill. kanske kör lite markarbete.
nä nu har jag inge mer att skriva  hejdåå! ♥

Dag 13 - Mina drömmar

vet inte om jag direkt har nå drömmar, men att tävla på högnivå med bra meriter typ ;)


I still like you <3

usch, nu är min prins galliano tillsalu, för att emma inte orkar ha kvar han... :(
http://www.hastnet.se/hastmarknad/sok/annons.php?aid=460312
älskling ♥
åhh fy fan, de här är väll typ 100 år sen
LB överlalix.

What do they know?

Kom just från stallet, red ut en sväng i det härliga vädret! :D glad och pigg ponny. Sen skulle jag rida en ridskolahäst, bellman, (haha en liten b-ponny) gick faktist riktigt bra, men hans kondis var ju inte den bästa så red bara i ca:40 min. Åhh om man bara skulle vara något år mindre så skulle jag lätt köpa en till b-ponny :) HAHA, tror att jag ska köpa massa godis, och annat gott till ikväll, vad brukar man säga " man lever bara en gång" får fara ut och jogga någon anna dag istället. Händer inget speciellt idag, bara en lungn lördagskväll! 

ha de bra, ♥

one of us

blä de är svin länge tills jag ska tävla, för jag ska ju inte till timrå 26-27, fet disss! men de är väll bra att ponnyn får vila nu lite innan tävlingssäsongen drar igång på riktigt, ska till kirruna 8-9 april. gah vad jag blev sugen på att hoppa! Ska sätta mig ner och bestämma på vilka tävlingar jag ska på under terminen, har inte hunnit de än. vill ju hoppa div 1 men tror inte vi får ihop nå lag... :( ska iallafall fara på NM:et i brunflo i juli.
ska mest troligt rida ut med malin imorgon, bara att hålla tummarna för fint väder.  Ska också rida millan eller bellman om jag hinner.
nu ska jag gå och se på TV.
cya ♥

Dag 12 - Mitt bästa häst minne

hmm den var verkligen svår.... finns så otroligt många! :D kanske när jag fick galliano eller när man skrittar ut barbacka i bara badkläder och drar ner och simmar med hästarna. Eller när jag vann AC/BD cupen med olle, känndes jävligt härligt! Kan skriva hur mycket som helst om de :P

Dag 11 - Såhär ser det ut bland mina hästgrejer

har ingen bild på hur det ser ut. men alla har ju varsin garderob till varje box, så vi har ju  två st, sen har jag också ett litet vanligt skåp.

(n)

Drog ner till stallet och red måns efter lektionerna, var kanske inte det smartaste. Känns som att huvudet väger 45kg! Blir ju inte heller bättre av att jag knappt kan prata. men men, stannar hemma imorgon från skolan, skönt med helg redan nue.
life as today was your last day.
cya ♥

måns <3

en till LB från tävlingarna i luleå :)

sjuk.....

visste väll at jag skulle bli sjuk, har gått runt och små fryst hela dan igår. Sitter iallafall och knarkar panolid, och äter glass! livet hade kunnat vara bättre ;) ska gå och se på ännu en film snart, får se om jag orkar rida måns idag eller om emma rider han en sväng.
cyalater;)

yesbox

Kom från stallet för ett tag sen, måsse var lite crazy! hehe jag flög av men de var ju för att vi red barbacka ;)
nu årkar jag inte skriva nå mer för jag mår piss.... 
godnatt alla söta♥

test

Vilken svordom använder du mest? ehh.. ganska många, fan, satan, helvetes jävla, osv 
Vilken tid är din väckarklocka inställd på? asså pappa väcker mig typ 06.20
Var köper du dina matvaror ifrån? jag brukar inte handla mat?!?
Skulle du hellre ta bilden än vara med på bilden? vet inte ;)
Om du vann på lotto, vad är det första du skulle köpa? hehe mycket, iphone, massa saker till mig och måsse! och kläder!
Har någon berättat en hemlighet för dig den här veckan? hmm. vet inte
När var senast någon stötte på dig? haha hemlis.
Vad åt du till middag senast? hamburgare
Kan du vissla? nja, ibland
Tittade du på tecknat när du var liten? såklart!
Äger du några popband t-shirts? nope
När flög du senast? asså flygplan? förra året.
Pratar du några andra språk? svenska, engelska och svin lite spanska
Har du gråtit offentligt? ja, säkert
Vill du just nu göra några tatueringar eller piercingar? nja, isåfall i läppen de är snyggt!
Vad har du med dig in på bion? läsk, godis och ibland popcorn
Vad har du för väder? ehh... kallt typ ;)
Vilket var ditt favoritämne på gymnasiet? haha är inte stor!
När sov du senast på golvet? haha trivs bättre i min säng ;) 
Gillar du din boendesituation? jodå
Är dina dagar fullbokade och stressiga? ibland
Hamnade du ofta i trubbel för att prata under lektionerna? jadu, ibland 
Hur gammal blir du nästa födelsedag? 15 :D
Tror du på liv på andra planeter? ingen aning
Vad säger du till dig själv när allt känns svårt? ähh skit i dom!
Skulle du någonsin hoppa fallskärm? nä de tror jag it, vill inte riskera livet :s hah
Tycker du om att krama folk? haha såklart! (a)
Äger du en digitalkamera? ja0
Stör det dig om någon säger att dom ska ringa men inte gör det? ja
Får du dåligt samvete efter du ätit kött? nope 
Är du mörkrädd? hahah, ja lite 
Tre saker du alltid har med dig? mobil, skåpnyckel, hårsnoddar typ :)

if you jump, I jump!

bajs, känner mig inte frisk..... ont i huvudet och fryser, halsen är inte heller på bra humör :S
aja ska ändå till stallet och rida måns sen ikväll :D har inget annat intressant att berätta, händer ju inte så mycket på skolan. Bara de vanliga, har iallafall gjort bort den jobbigaste skoldagen, onsdag -.-
nä nu ska jag lägga mig under täcket och slå på en film! :)
cya♥

:D

drog hem på lunchen, käkar nuldar och bullar! :D har 2 lektioner kvar sen.
blir att gå ut och promenera ikväll.
ganska skönt nu ppå dagen när solen lyser :D blir att dra till ronja efter skolan. nä nu måste vi skynda oss börjar om fem minuter :s

me, you, us

assså shite vad trött jag är -.- är hårt med skola ;) haha.
red måns i ridhuset idag, bara ca 40 min för sen började lektionerna :) annars har jag inte gjort nå speciellt sen sisst ;)
nä nu ska jag ta och dejta kudden ♥

leeskigt värre! ;)

Ja ronja skulle hjälpa mig att byta piercing idag, hojja! gick väll sådär...
först så hade emma målat så de var färg på kranen, då fick jag det på fingrarna och sen då på naveln. inte nog med det. Vi fick ju inte upp piercingen heller. så mamma ringde till solgården (a) haha! sen skulle vi då fortsätta att försöka men de gick ju inte! var nära att kapa av den! men men.. det slutade med att pappa fick ta upp den :D sen så tappade ja "kulan" som man stänger med, under duschen! då började jag ju skrika i panik. :O sen fiskade vi fram den, men då fick jag ju knappt in den. men de gick! haha ;) haha ja de gick ju iallafall. men de hade ju kunnat gå bättre!
nu ska jag kolla på min navel ;)
cya♥

cyao

Clara och jag tolkade med winston idag, gick fett bra! :D var så skönt när det var varmt ute också. Blir palt till middag och se på solsidan! Annars vet jasg inte vad jag ska hitta på, är ju skola imorgon. Inte alltför kul :S Men Men blir att hoppa för robban om två veckor sen två veckor efter det är det tävling i kirruna. ska inte hoppa så mycket mellan de så han får vila lite från hoppningen.
nu ska jag kila iväg och äta, kanske skriver mer sen :D

hahaha

jani, jag ska vara snövit på påskshowen istället för dvärg. För det fanns bara klänningn i storkel 140! Och inte i vuxen storlek. fick på mig klänningen iallafall, men när jag skulle få av mig den var ju en annan historia ;) haha nä men fick av den med lite våld! Blir säkert bra!
Kanske ska pröva tolka med måsse idag, han lär ju bli lite crazy! :D
men nu ska jag gå och käka plättar! :D

Don´t dream your life, live your dream!

Erik väckte mig för ett tag sen. Är inte så farligt trött! :D Blit iallafall att fara till stan snart! men nu måste jag fortsätta skynda :P
puss!

GODNATT

nu är ja himmla trött!
GODNATT!

PUSS PÅ ALLA SÖTA :D

Dag 10 - Min favoritplats i stallet

ja de var en svår fråga, är väll hela stallet.  ;)
kanske köket, är ju ganska mysigt att sitta och fika och prata med fint folk! :D

tjabba, tjena, hallå ;)

Har ätit förrätt för ett tag sen, och snart blir det, eh vad det nu heter... mer mat :P
Red måns en sväng idag, gick helt okey. Annars har jag inte gjort nå bara tagit det lungt, haha har inte ätit nå vettigt idag bara godis.
Juste, emma kanske ska köpa hund! Blir väll ganska kul, :) Ska till luleå imorgon och köpa nå saker till påskshowen. Tror den kommer att bli bra! :D
Blir att chilla hela kvällen :)
hejdåo!♥

****

Nä nu tror jag att jag ska börja sova, är gode trött. :P blir att rida måns imorgon, och så skulle vi ju träna inför påskshowen. Ska kolla på robbanträningen imorgon men ska inte vara med. har inte så mycket annat att säga, bara att jag är trött!
godnatt allihopa :D

FILMER

sådär, nu har jag fixat filmerna från tävlingarna förra helgen.
LB 3placering
och en LA sattsade ju bara på nolla :)

Helg!

Jag och clara drog ner till stallet efter skolan, vi tolkade med♥galli! det var sjukt kul! först hade vi nå mini skidor, men sen tog vi bobben, erik fick också åka lite ;)
Sitter och väntar på att min pizza ska bli klar, den är i ungnen :) gott gott!
Så himmla skönt med helg, det var välbehövligt nu efter första skolveckan efter lovet.
nu ska jag ta och redigera filmer från tävlingarna i luleå, laddar upp dom sen :)
cya

I only watching the stars.

Fattar inte vad jag gjort är sjukt trött. Ska sova snart. Har hunnit klippa mig idag, ser väll nästa likadan ut bara lite kortare osv. Jag och clara ska ner till stallet dirrekt efter skolan och tolka baki galli :D ska bli grymmt kul! :D skönt med fredag imorgon! har  ju bara tre lektioner. så är ganska chill. Red faktiskt galli idag, han fick då jobba ordentligt, han var helt blöt i svett.. nä nu ska jag sova.
cya ♥

spanska suger...

tjeNare, sitter och tränar spanska -.- inte så kul precis... Jag verkligen hatar det! :S det är väll bara att fortsätta träna, och inte klaga. Tur jag lär mig snabbt, kan dom typ redan :D
men nu ska jag äta, sen stallet :D

blä blä ;)

Kom från stallet för ett tag sen, red tudde på lektionen idag. :)
hahah måste säga att det gick ganska bra. vi hade lite markarbete "blixten" först bara rusa han mot och nära , men sen på slutet hoppade han av större. men han var sjukt tung i handen, men även de blev bättre på slutet. Jag såg ju ganska plutt ut på han, även fast han bara är en lite häst. :D
men nu ska jag ta och läsa min bok. vi har friluftsdag imorgon.
cya :D

fråga

fick en annonym fråga så jag svarar på den här istället.
Vad för böcker?
jag köpte två böcker av katarina von bredow: ""syskon kärlek" och "hur kär får man bli"
var en kompis som sa att dom var bra :D

:D

Var i stan med ronja idag, köpten ett par ljusa jeans, en jeansjacka, två böcker, å nå små grejs. :) fick också en navelpiercing av ronja. :D typ en sen födelsedagspressent.
Måns vilade idag, och imorgon blir det nog ett hårt pass ;) Det är ju fet tisdag idag, men gillar inte semlor... åt en vaniljmunk istället. Och så var det typ "internationella kvinnodagen" idag, så bussen var gratis (Y)
men nu ska jag ta och börja läsa en bok,
hejdå :D

Måndag

Kom just hem från skolan efter en jävligt seeg...... dag! aja nog om skolan..
Imorgon blir det stan med ronja efter skolan, :D ska köpa nå jeans. ja jag lär ju köpa massa mer, för om jag har pengar så bara måste dom ta slut kan inte spara :S haha!
Är min tur att baka för US till stallet (tror jag) ska skritta måns en sväng. Sen blir det väll lite läxa.
Haha de är typ värsta "bantar veckan" på skolan, är typ bara vegetariskt och ingen sås eller så, inte för att jag gillar sås men ändå, dom tycker typ att vi är värsta fetton.. :P
Men nu ska jag äta nå för maten var inte presic god idag!
pussen ;)

love you <3

Måste bara säga att jag älskar min ponny ♥ ;)
Kom 2a idag i LBn, han var helt galen, pigg som jag vet inte vad, och hoppade av en kilometer innan hindrerna. ja kanske inte riktigt men nästan :P Sen i LAn så var det A:0, men jag red inte nå snabbt, försökte få en nolla. Och gissa vad.... vi gick felfritt!! Känndes så jäkla bra, han bara flög över trekombinationen och allt. Ska ladda upp filmer på youtube någon dag så får ni se. Och bilder har jag nog också. :)
Olle verkade må jätte bra,han var så söt
men nu måste  jag skynda vidare, juste jag köppte ett nytt banband åt måns, skit snyggt! Och enn Kingsland koffta till mig! ;)
puss

Here we go again

Kom just hem från luleå, Kom 3a i LBn, men igentiligen hade jag andra bästa tiden, men de var två som hamna på 1a plats så då kom jag 3a istället. :D I LAn fick jga 4 fel är super nöjd han hoppade jätte bra men var inte riktigt igång, vi fick vänta så länge när dom byggde om banan.
De var en tjej som stod mitt framför ett hinder i LAn, hon var helt seg. Det var en annan som drog bort henne. Tur de annars skulle jag fan ridit på henne :P Imorgon blir det bara att hoppa en LA. :D
nu ska jag äta.
pussen :)

fettt trött.....

Måns är då packad och klar :P eller skåpet är iallafall packat♥ :D haha  Blir att stiga upp 04.45 hely sjukt :S och tävlingen är ju ändå bara i luleå, men så blir det när dom ska starta så jävla tidigt...!
Har haft en  grymmt tråkig dag idag. Har bara legat och degat framför soffan,  glott på nå beck och så har jag sett trassel med erik, helt okey film ;) Har också ätit tacos idag! jävligt gott!
Känns som att jag kommer deppa ihop för att jag måste gå upp så tidigt, men that´s life ;)
Och jag ska få träffa olle imorgon som jaag har saknat han :D ♥
Men nu ska jag se film så jag orkar upp imorgon, ni får hålla tummarna för mig och måsse :P
pusss♥
fin olle :)
gulleplutt <3

Dag 9 - Det här shoppar jag i hästväg

Oj. har nästan glömmt bort dom här dagarna. :)
jani vad jag shoppar i häst väg, det är ju väldigt mycket. Schabrak, täcken, kläder till mig ( mest KL osv)  ja allt möjligt.

Don´t call my name again

USCH.!!! "vaknade" typ vi 07.00 :O för att någon jävel ringde på min  mobil, och sökte efter pappa!! sen har jag knappt kunnat sova nå. Känns inte så kul när jag kommer vara tvungen att gå upp 05.00 imorgon.
okej, till lite roligare saker nu.

Vi har bestämmt att de skulle vara höjdhoppning på påskshowen, och jag och måsse ska vara med! :D

Tävling i helgen

Mamma och pappa är skylldiga mig 1500kr

hah nu tog det slut med dom bra sakerna .. men nu ska jag ta och käka frulle!
hejdåe ;)

Listen to your heart

Måste säga att min dag har vart jävligt ointressant. :S Har bara legat i soffan och sett på beck filmer :D haha inte allt för kul. Har iallafall vart i stallet och kollat när clara hoppade lite. Har mockat och allt, nu ska jag bara dit på US möte. Har ätit massa ostbågar idag! :O nu måste jag ut och jogga någon dag känner jag...
men nu ska jag gå och göra något vettigt.
cya :D

Just the way you are

Kom från stallet för ett tag sen, red lite dressyr med måsse. Orkar inte berätta hur jag red, :P han var iallafall jätte fin! :D gahh är taggad till tävlingarna i helgen! :D :D Clara kanske skulle följa med och rida ut imorgon. Och så är det US möte. Ska ta och läsa min hippson tidning som jag har glömmt att läsa.. haha
cya! :D

Just a dream

Godmorgon allihopa! :D
Ska snart dra mig från sängen och käka frulle. Ska faktiskt göra toast till lunch idag. haha de borde ju vara ganska lätt :P Har inget intressant att skriva nu, så skriver sen istället! :D
bye! ;)

tjeNare mannen :P

Red Måns en sväng i paddoken idag, bara ca 40 min. Han var gode stel och hård i munnen till att börja med.... men när jag bara struntade i han och fortsate rida på volter, ställa och böja han så släppte han efter. Blev riktigt mjuk och fin på slutet. Jobbade mycket med avbrott och igångsättningar. Mycket lydig och fin ponny! :D




Dag 8 - Min hästs vardags outfit

När jag rider så har jag ju såklart sadel och så har jag mina veredus skydd eller nå anndra skydd, eller benlindor, schabrak, prestige tränset, eller bara ett annat vanligt träns. har säkert glömmt nå.
i boxen: bogskydd och stalltäcke. och ibland benlindor eller back on track stallbandage.



Nudlar

Håller på att koka nudlar till lunch nu, är väll ungefär vad jag klarar av ;) haha
uschvad de är tråkigt här hemma, har vart på datorn i över 3 timmar :O finns inget annat å göra...  blir att fara in till stan och köpa, så vi har ett lager med grimmor till måns, haha han är ju som ganska duktig på att ta sönder dom :P Får se om man hittar något annat snyggt också.
hejdå!! :D







dressyr


Hittade en gammal film på när jag rider måns :D är kanske November/december

Hold my hand

Har just käkat frulle. Håller på att laddaupp nå filmer på måsse :D usch vilken lång tid de skulle ta :S
funderar på att ta bussen till stan och shoppa :D blev sugen på att bränna lite pengar! Är faktist varmt ute idag.


Blir att rida måns idag. Jag ledde ju bara han i ca: 10 min igår, så han måste ridas idag så han inte får damp :P ♥
annars vet jag intevad jag ska hitta på idag, är ju hemma själv :D

pussen ♥

RSS 2.0