31 maj 2011

även fast inte vädret är på topp, så är humöret det! :D hehe men vem är inte glad nu när vi her en vecka ledigt. känns ganska så jävla härligt när man kollar ut genom fönstret och de är alldeless grönt! dagen var ju rätt så chill, har sett film och fikat hela dagen. fast då hade vi ju också ett svensak prov...  -.-  hoppas bara att vädret blir lite bättre, så man kanske blir lite brun. ska ner till stallet senare och fixa lite åt lill måsse♥ känner att jag behöver röra på dö fläsket, så blir nog att fara ut och springa lite i veckan. nä nu har jag inget intressant att skriva.
cya later! :D

summer feelings

nu ger jag upp... häfftet är typ 245453cm tjockt och de är så drygt att träna på de så de är inte sant! :o
fast kbry:P är ändå  ledig på onsdag torsdar fredag lördag söndag måndag!! fett nice<3
ska sova ut ordentligt! och sen så har vi ju skolavslutning på torsdag veckan efter.
trevligt värre med sommar, att jag och måsse ska steka.
men ska sova nue. godnatt♥

tjenixen

kom just hem, har för mycket läxa att göra :( ska väll ta och slänga ner näsan i böckerna istället. men har verkligen inte lust med det, nu när de är sommarlov snart! :D så ciao♥

29 maj 2011

har inte haft tid att blogga, har  var hos våra kusiner och tävlat i jokkmokk.
tävlingarna har inte gått så värst bra.. i ena LBn så kom vi lite fel på ett hinder, och då råka jag  lätta i handen istället för att driva på. så då var det ju lite mitt fel. och i LAn så var han så stark, så allt blev bara fel, kan ju inte bara driva frammåt om jag inte får ihop han. drog sen till campingen, och skulle sova där var ute där ett teg med massa folk.
sen hittade jag den här sötisen i boxen på morgonen♥ och vi kom ju först där vid 09.00, för han hade ju redan fått man osv. han tog väll en powernap inför dagen.
hoppade ju bara en LB (fanns ingen LA) och kom då 3a. skönt att helgen avslutades bra iaf :D
men de är ju sjukt hur fin och duktig han har vart hela terminen, har ju fått placering i varenda LB och LC jag vart med i, förutom den vi hade hemma ;) så nu får vi tagga om till vindeln. :D
drar nog till agnes sen senare och planerar för sommarn :D
cya♥

00.33

tjenare :D hinner inte blogga nu, får göra de senare ngng gång ;)
cya♥

söt måsse ♥

14.51

kom just från stallet, och känner mig helt slut.. emma var snäll och mockade åt måsse,  men de går ju ändå typ på 2min. :) har hunnit fylla höpåsar och allt, smörjt prestigetränset osv. måste bara kolla packningen en gång till så jag fått med allt.  ska ta och försöka koka nå past nu. cya ♥

26 maj 2011

har abolut inget att göra, kunde ju inte fara till skolan idag när vi skulle cykla 3mil! ;o
steg upp för ett litet tag sen, bara för att  jag skulle käka frulle. annars äter jag typ inget på hela dagen.
ska  väll ner till stallet på em. och packa åt måsse, håller tummarna för att han inte är smuttsig!
ska även packa åt mig själv här på dagen.
slår vad om att den här dagen kommer spenderas i sängen, som hela veckn har gjorts.
får väll söka fram ngn bra film. och käka lite poppcorn. (a)
har inte vart ner till den här prinsen på två dar! :(
tur de inte blir en 3dje dag! :D

bfnnfgnjds

är hemma idag igen,. och har bara legat i sängen hela morgonen. ska se på en film nu.

sjuk..

mår fortfarande inge bättre snarare sämmre :( så överväger att stanna hemma imorgon också, fårse hur jag mår då. emma red iallafall måns idag, och han hade varit jätte pigg. och glad!
hojja 3mil cykling på torsdag... får se hur de blir med det.
måste ju vara frisk till jokkmokk ;)
men nu blir de att se film, och bädda ner sig i sängen.
puss gonatt!



...

pallar inte blogga nu, är sjuk. :( måns fåår vila idag.
cya♥

bilder från våran lokala tävling

skolan var fettt kul idag, har skrattat som en idiot! haha särskillt på bilden (a) ids intee tänka på skolan nu nå mer..

så här kommer lite bilder från helgen:
älska bilden♥
har många fler men orkar inte ladda upp ;)
lilla måns♥


sanna sjöström har fotat alla bilder! :D

22 maj 2011

måns var helt galen idag, han sprang typ i 190km! :D
till att börja med så var han svin lat på framhoppningen i ridhuset, men sen när vi kom ut på banan var det som att trycka på en knapp. han spran bara fortare och fortare, känndes så konstigt för är ju inte van vid att måsse är så pigg. jag hoppade ju iallafall en LD+5 med deras lag för dom var inte nog  många. och vi vann den. wilma kom 2a och emma vann i kategori b med bellman. vi vann även den här omgången med deras lag. i LBn var han alldeless för taggad, gick bra i grunden men sen  i omhoppningen så trängde han jätte mycket i en sväng, så han rev det. men de gör ju inget, han hoppade ändå svin bra, och han är världens snällaste som hoppar även fast han kommer svin dåligt på hindret♥  och så fick jag en KL tröja av mammma :D :D bara att hoppas att måns är lika pigg i jikkmokk, eller iallfall "nästan".
ska ta och käka nå middag snart, ciao♥

lördag

har vart i stallett typ hela dagen, hehe. red måns där vid halv två, han var helt galen. ajja även han måste få ha sådana dagar. men på slutet blev han faktist riktigt fin♥ red inte alls nå länge, så han har mycket energi till imorogon. blev helt galen när jag hörde att dom ska ge peak tröjor som pris, hanns bara två så jag vet inte vilka klasser, känner att jag är alldeless för taggad, bara måste vinna en sånn (a) ajja skit samma, bara måns hoppar bra så är jag nöjd. blir att stiga upp tidigt imorgon, inte kul... btw så fick måns ta sig ett bad idag, tror inte jag är så populär hon honom just nu, nä men han var jätte duktig. stod så snällt i den läskiga och mycket farliga spolspiltan medans han blev ren och fin.  nu är det verkligen pissväder ute, de bara vräker ner. bara de blir bra väder till imorgon, så vi slipper rida i regnet.  och jag lever, var det inte idag världen skulle gå under?? ;P right?
ska slå igång en film nu, godnatt♥

forever and ever

godmorgon godmorgon ;D
har just duschat och har även hunnit äta lite lunch. har prövat min wesc  tröja och den satt perfekt! ska ner till stallet där på em. och rida måns, och sen så kommer ju olle också♥ ;D :D

gårdagen då:
var rätt så jävla nice, filmen var bra, hehe god mat (A)
lite kuligt på max efter, fick sitta där i typ 25år eller kanske 1,5h och vänta på bussen. jag köpte faktist inget! förutom mat. fick en navelpiercing och en t-shirt av pappa också.
hejdå♥

.scfadjng,ckhmdj,acbn

hinner skriva lite snabbt nu, har hämtat erik och ska snart tebax till skolan och möta ronja och anges. sen så har min wesc tröja kommit så mamma ska väll hämta ut den ;D
cya♥

:D

har just bokat billjetter till pirates of the caribbean i 3D :D dagen lär bli rätt så trevlig imorgon med fina brudar.
först tre lektioner, och sen luleå och chilla på bion i ca: 2h & 20 min. haha nä vaddå lång film?
man lär ju vara rätt så snygg i 3D brilzen också. ;)

måns skötte sig oväntat bra idag, även fast jag red barbacka. jobbade på sjukt bra♥ hade en sådan tur att jag red mellan regnet. har ju regnat till och från hela dagen, vilket piss väder. skulle inte vara helt fel att befinna sig på någon soligare plats.
för det andra så tror jag att jag håller på att bli sjuk, har gått runt och fryst hela dagen, och när jag kom hem så gick jag och la mig i sängen på dirren och tog en powernap. rätt så skönt, men nu lär jag ju inte kunna sova nå.
tur det är helg imorgon, sen är det ju bara oseriösa veckor kvar, känndes gansak så härligt när lärarna sa att det var den sissta bild och musik lektionen för oss idag. och så är vi ju lediga på fredag. och så är jag väll och tälvar i jokkmokk.
ska hoppa LB LA på fredag och LB på lördag. sen åker vi hem.
men godnatt♥

19 maj 2011

kom just från skolan, fundear på att dra till stan med agnes och ronja imorgon och se på bio! :D
måste ju passa på nu innan jorden går under... haha inte för att jag tror de, men de är lite läskigt ändå (a)
blir iallafall att chilla där äta lyxs-shake♥ ska inte handla något, för abnian kommer ju till våran tävling.
fast har ändå inte nå pengar.. :( inte okey! kanske kan få något ändå om jag är en snäll flicka ;)
ska ner till stallet sen och rida måns, för han ska vila imorgon när vi ska till stor staden.
ska ta och äta nu, puss'n

18 maj 2011

måns skötte sig super idag på lektionen. så där lätt i handen. ville på att tränga ut med rumpan i galoppen på volten i vänster varv. men även de blev bra på slutet. orkar inte förklara övningen, men vi gjorde lite öppna och slutor, osv.
ska ta och sovaa snart. godnatt!
I wish everything was as it was before.

onsdag

skolan var fett seg idag.. :(

ska laga mat, haha :O lär inte vara så gott.. sen göra nå läxa och sen till stallet, och fixa allt. nä nu sja "mäster" kocken in i köket ;)
cya♥

dagens ridpass

red i paddoken idag, måns var så grymmt taggad och pigg! :D så roligt.♥ var verkligen han som ville öka farten hela tiden:D (y)  han var lite hård i munnen från början, när han var så pigg. men sen slappnade han av och gick att jobba. tränade lite galoppombyten och de gör han ju klockrent. kunde t.o.m byta om vart annat på diagonalen. ;) nu är han nog trött och är påväg att sova.. eller förresten jag tror han håller hela stallet vaken med sin leksaksboll! han är ju bara för söt.
kungen min!♥

hej

skolan chill somvanligt, sitter nu och väntar på att clara och erik ska spela klart NHL, eller vad det heter. vi ska sen mot stallet och måla klart. ska hinna rida måns sen också.
blä vi fick ngn SO läxa också, blir väll att göra den sen om jag hinner.
ciao♥

rubrik

det gick väldigt bra att måla panken. den limegröna var väldigt rinnig men de blir nog bra efter vi har målat ett varv till. kommer nog bli skit snyggt! bara de att jag har färg överallt. hmm går lixom inte att få bort...
ska ta och spela lite wii med erik, sen chilla framför TVn. blir en tidig kväll ikväll. för jag var typ död imorse. sak ta och göra ett schema till måns i veckan. är ju tävling på söndag. :D

just the way I am

puuhh äntligen har man gjortbort utvecklingssammtalet!! gick väll ganska bra iallafall ;) hann köpa färg innan de stängde, så måns  får vila idag. (hade ändå inte vart så trevligt att rida ute ki regnet.) blir att måla hela kvällen. :D ska ta och käka nå middag nue.

tjenare

skriver lite snabbt nu, skolan var najs, haha på elevensval (har bild) så gippsa jag av min hand! sänndes sjukt läskigt, den blev helt kall, typ död. hehe ska på utvecklingssammtal snart och sen till stallet.
cya! :D

blä blä

ska börja dra mig mot sängen, och slå igång en film. har även hunnit byta navelpiercing och käka mina bullar!
sovgott!

15 maj 2011

har knappt vart nå alls vid datorn idag. de ni ;) drpg ner till stallet där vi 12.30. longerade måns. hjälpte emma att hoppa bellman osv. sak ta och måla nå plank imorgon med clara typ, hehe dom ska mest troligt bli ljusrosa med limegrönt :D rätt så snyggt. ska ta och baka lite bullar nu. hejdå! ♥

*

har fullt med färg under naglarna! och på händerna, inte så värst snyggt.. har målat mål och start saker till våran lokala nästa helg. målade också nå hjärtan som man kan spika fast på innfångarna. snyggt blev det. :)
har även beställt en wesc tröja :D najs najs!

14 maj 2011

kom mig äntligen från stallet, började med att motionera måns. han skötte sig helt okej. sen släppte jag ut han i hagen igen. och gick in och mockade, fyllde höpåsar och krafften.  hade lite tid över så jag gick och mockade hans hage. tre proppfulla skottkärror blev det. gick sen och smörjde hans dyón träns. och nu sitter jag här hemma. blir väll baara  att fara och ta in han sen mot kvällen. ajja nu ska jag ta och äta min lunch!

11.11

godmorgon världen!
ska ta och käka nå frulle, och sen bege mig mot stallet.
nä nu måste jag skynda mig!

19.56

måns var gode smuttsig idag! fick stå och rykta och borsta hur länge som helst ;) men tillslut blev han ren och fin igen. och min ponny är verkligen en stekare han ligger och solar varje e.m i hegen. blir att käka nå god middag nu.
ciao

fredag den 13!

haha det är visst fredag den 13 idag ;) hehe tur inte jag har otur ;)
kom typ just hem från skolan,
har vart världens bästa dag! först hade vi matte i nästan en timme sen skulle vi haft spanska men de slapp vi, för lärarn var inte där :D det var ju typ 09.20 och då fick vi hål till 12.15 sen idrott i 50 min.
vad säger ni?? rätt så chill. ska bara känna lungnet ikv. blir mest troligt att umgås med agnes på lördag eller söndag.
pusshejs♥


12 maj 2011

tro det eller ej, men jag har nyss städat mitt rum! och jag kom just på att jag har ett golv. ;) det blev iallafall riktigt fint! bara lite så grejs som måste fixas. hehe t.ex som att köpa en ny blomma, min hade visst dött! tur jag tar han om måns bättre änn mina blommor! :D

red ut med agnes idag, var så fint väder♥ red efter älven sen träsket, stannade där ett jag vid vattnet, och bara kollade. bara de att måns ville inte stå på stranden han ville vara i vattnet. han verkar vara en riktig fisk. tagga sommarn 2011!

16.00

ska ta och slänga nå i magen, sen ner på dirr till stallet med agnes. blir att rida ut i finvädret.  sen måste man väll ta tag i läxorna också. fett jobbig dag idag på skolan iaf! blääee
hejdå! ;)

11 maj 2011

dålig uppdate idag, jag vet.  men såäre ;) btw så låg lilla måns och solade i hagen idag♥

hade lång dag idag på skolan, sen hem och chilla käka middag. och sen vidare mot stallet. måns skötte sig bra idag som vanligt :D vi hade en gansak simpel övning med nå travbommar men de blev bra lydnads träning, och de behöver han :P den här veckan har då gått sjukt fort är ju snart helg igen. ihelgen sak måns få ta det lite lungt, för nästa helg är det ju lökal hopptävling i råne ska bara hoppa en LD+5 och LB, sen helgen efter det är det jokkmokk, ska hoppa LB och LA första dagen och LB andra, fanns bara LA ena dagen. så de blir ju ganska mycket hoppning.
jag längtar sjukt mycket till sommarn, typ gå runt i sommar kläder:D och ligga och steka på stranden, och alla tävlingar, fan vad härligt! och måns kommer ju bli alldeless tokig i allt gräs.
men godnatt♥ nu ska jag drömma vidare om sommaren ;)

lunch

sitter här hemma och käkar kakor på lunchen (A) skaha slöjd snart rätt så chill ;)  '
ska försöka göra lite läxa idag :(

godnatt

ska börja sova snart, men de är ju omöjligt när det är så ljust ute....

10 maj 2011

chill dag idag på skolan, har bara vart vid datorn efter skolan. ska nu baka och sen ner mot stallet :)
btw så är det grymmt fint väder ute idag! :D älska♥
pusscya;)

v.19


filmer från vännes

LAn :D
och LBn  ;)

du betyder allt!

säger bara en sak! måns var KUNG idag. ♥ älskar den ponnyn så sjukt mkt.

LBn: han var inte riktigt igång i grunden, men gick nolla ändå.  han var mer taggad till omhoppningen. hoppade av riktigt stor och så. så vi vann den :D
LAn: fick igång han ordentligt från början, men kom nära på två oxrar, gick inte att hoppa av tidigt (hade blivit alldeles föör långt) så han kom lite nära istället men han tar sig över lätt ändå. red inte så jätte snävt i omhoppningen. försökte få en nolla till. (för nu har ju reglerna ändrats så man måste vara felfri i omhoppningen också, förut kunde man ju sattsa lite mer där men men) han hoppade som en liten gud och vi vann  LAn :D det trodde jag aldrig, men han var i fin form! det var ju första ute tävlingen för oss. :D :D han har fått kolla på lilla nisse också.
nä nu ska jag snart börja sova, godnatt :) lägger upp filmer imorgon.

dressyr tar en himmla tid!

tjeNare, har varit en lång dag idag, somnade där kring ett två inatt, sen väckte clara och malin mig, ja vette fan när det var, men var trött iallafall -.- sak ta och sova snart för ska upp där vid fem! usch inte kul, men kan ju sova i bilen till vännes, hoppas måns sover gott, så han hoppar bra :D
btw, aldrig mer dressyr, gud vilken tid det tog! ajja måns var ganska fin iallafall. lite trött bara för framridningen blev lite väl lång. godnatt♥

6 maj 2011

fredag nu ingen, :D ;D :D :D :D x 1000 
kom nyss från skolan, chill dag, fick sluta 20 min tidigare från matten, typ 45 min tidigare från spanskan för vi hade prov och fick sluta sen. så vi hade typ tre timmares lunch, gick hem med ronja och käka nå mat och satt vid datorn. sen tbx till skolan och ha  idrott, hade dans så de var rätt så lungt. och nu sitter jag här och ska väll ta ochh packa nå. ska ju som sagt var sova i stallet idag. kuligt, ska nog gå och gosa med måsse♥
måste ju upp ganska tidigt imorgon för de är ju dressyrtävling -.- 
nä nu ska jag ta en powernap ;) puss'n

5 maj 2011

sitter fortfarande och försöker göra spanska, men de finns så mycket andra saker som är mycket roligare och viktigare! ska ta och slagga snart, ;)
godnatt♥

13. En bild på din favorit plats i världen

utomlands :D fy fan vad härligt

back in business

har inte orkat blogga, men nu har jag lust :D kom hem från skolan där vid tre. ska ta och göra nå läxor. har ju prov imorgon...... diss för deT!  men imorgon är det ju fredag så de spelar inte så stor roll. ska sova i stallet imorgon med US. blir säkert kul.

gårdagen då: först skola som vanligt, sen hem låg i sängen och degade. sen ner till stallet, red dressyr program med måns, han var riktigt duktig♥  synd att det är lag i LCn för då kommer ju alla fina dressyr ponnysar att vara med, men skit samma dom kan ju inte hoppa och de kan ju måns!

11. Om du kunde ändra ditt förnamn, vad skulle du heta?

vill inte ändra mitt förnamn, för det finns ingen mening med att göra det. när jag var lite ville jag alltid göra det, men inte nå mer ;)

3 april

grymt jobbig dag idag på skolan, hade as ont i huvudet! sen på kvällen hade vi ju kvällsredovisning. bajs vad tråKigt! gick iallafall bra ;) fast de är ju värt de, vi får ju vara ledig en dag nu under vårterminen. måns fick vila idag, blir så sent om jag ska fara ner nu. ska ta och göra lite läxa nu för engångs skull! :O blir nog ändå en tidig kväll, var så sjukt trött imorse...  ska ta och rida lite dressyr med måns imorgon, för vi ska ju vara med på den lokala dressyr tävlingen på lördag. ska bara rida Lc:1
cya♥

21.03

hade tänkte göra all läxa idag, men drog en sväng till lule ist. köpte bara lite små saker. har varit ner till stallet och longerat måns, och ska ta och lägga mig tidigt idag. ska göra lite läxa imorgon. ids inte blogga nu, så godnatt! :)

10. En ny bild på dig och 13 intressanta fakta om dig själv

inte en jätte ny bild, men orkar inte söka efter någon annan
  1. älskar min ponny.
  2. hatar skolan
  3. tycker om att umgås med mina vänner
  4. att jag är kort
  5. ja hatar dom som ljuger
  6. har svårt att komma på mer punkter
  7. blir lätt irriterad
  8. tycker inte om uppkäfftiga små ungar!
  9. har ibland svårt att ta tag i saker, skjuter gära upp dom jobbiga sakerna.
  10. det är väldigt svårt att komma på 13 saker :O
  11. jag är för det mesta väldigt glad :D
  12. morgon tröttt....
  13. =dåligt morgon humör!

söndag 1 maj

har inte hunnit blogga nu, för har inte varit hemma, men gör det senare, ska ialafall ner till stallet nu och rida med agnes. cya ♥

RSS 2.0