skoljoggen

Har just duschat och har hoppat in i min onepiece och sitter och lyssnar på musik. Kan ju baras säga att onepiecen hade ju inte kunnat komma mer perfekt. Blev att springa 9 km på skoljoggen, fy fan vad jobbigt det var. Särskillt när jag inte har vart ut och sprungit på hela sommaren....¨Sprang iallfall på 58 min. De värsta var ju att jag trodde att jag skulle dö redan efter 3 km. Fast sen blev jag som pigg igen :p Blir nog en myskväll med agnes ikväll! :)<3 Fast först ska jag kanske göra lite läxor, lika bra att göra bort de, har två prov nästa vecka.

Godmorgon

Ska strax börja fixa mej för skolan. Har ju bara lektioner fram till lunch. Efter det blir de springa sen hem och duscha och sen lägga mej i soffan eller nå. Vila ett tag innan stallet.
Hare!

21.49

Kom från stallet där vid nio. Måns var faktiskt riktigt fin på slutet, bara lite lat från början men sen kom han igång.
Skoljoggen imorgon... blä tror jag ska ta och springa 9km ändå, fast är gode sugen på att ta 5 km ist. Får sova på saken, så godnatt!♥

28 september 2011


Jag hatar verkligen onsdagar!!!!!!! Bara långa lektioner och fem minuters hål...
Har iallafall lyckats ta mej igenom dagen. Och när jag kom hem så såg jag att min onepiece hade kommit!
Tror ni najs!?!? Ska fortsätta chilla och sen ska jag ner mot stallet.
Hejs!


27 september 2011

Skoldagen har vart ganska så najs. Slutade 13.50 och tog 14.20 bussen in till stan. Köpte mig ett par jeans en vinterjacka lite underkläder och en foundation. Blev käk på donken och sen hem med mamma. Kom just hem från stallet, måns vilade idag så var bara ner och fixade allt. Har btw typ vart storm ute idag, har även vart strömavbrott på skolan och de var ju ändå ganska chill. Imorgon blir det skola sen till stallet och rida måns, sen sover jag hos ronja :)
TTYL!

asdfghj

Hej, har vart så sjukt tröttt hela dagen idag... efeter skolan gick iaf jag med hem till agnes och gjorde lite läxor.
For hem och åt och sen ner till stallet, blev lite markarbete. Och ponnyn skötte sej fint! Nu känner jag att jag måste ta och börja sova om de ska finnas ngn chans att jag tar mej upp imorgon så godnatt!

Just can't get enough

Heej, har haft en lugn söndag, om man inte räknar med attt ronja ringde och väckte mej imorse! Blev att rida ut med henne och dixie. trevligt. Fixade lite åt måns, sen har jag bara vart hemma och tagit det lungt.
Har åckså beställt min one piece! :D Blev bara en hel blå. Skulle bli så less på den annars :P
Hoppas den kommer fort. Skulle inte sitta fel att vinna några milljoner nu, är så mycket jag vill köpa!!!!
Imorgon är det iaf skola somvanligt -.- Sen till stallet och rida måns :D Ska se lite tv nu sen sova.
Godnatt♥

22.22

Dagen har vart helt okey, har inte hänt nå speciellt roligt men men, Var först nere i stallet på familjedagen. Sen red jag måns. Och efter det blev det käk på selmas. Nu har jag bara tagit de lungt, känns som att de är söndag idag..
Ska iaf ta och sovs snart, så godnatt!

:D

Kom hem för ett tag sen, var en sväng till gårn med ida och ronja. Gick sen hem till agnes och chillade dära.
Imorgon blir de att stiga upp tidigt... Sen där kring ett ska jag och agnes rida. Och sen får vi se vad jag hittar på.
Maten som jag och ronja lagade idag blev faktiskt väldigt god!!
Känner mig gode uttråkad nu och ska ta och slåigång en film.
Godnatt!♥
<3

get it anyway

Har just gjort klart ssalladen och vet inte vad vi ska börja med nu. Skoldagen var rättså lugn förutom de där matte provet då. Kvällens planer blir sen att gå och möta agnes på bussta, sen hem till henne och se en till harry potter film =) Och inte blir de någon sovmorgon imorgon heller, ska ner till stallet på den där familje-dagen.. Fast på söndag ska jag ta mej en ordentlig sovmorgon. Får se om vi hinenr en sväng på nya gårn också, den hade nog invigning idag tror jag, ajja hejs!

äckel väder...

Börjar bli äckligt less på att det bara regnar och regnar... man kan ju inte göra något bara sitta inne och tråka. De enda possetiva var ju att skoljoggen blev inställd. Slutde först halv 4. For hem och har käkat tårta! ;D Snart rullar jag fram. Har sen hunnit vara ner till stallet och mockat och fylllt mat till måns. Tror jag ska ta och göra lite matte eller nå, har prov imorgon... Sen blir det ett hårt pass med månsi♥ Annars har de tyvärr inte hänt nå mer roligt.
TTYL

allting kommer bli bra till slut

Hallå! Seg dag idag på skolan, efeter det gick jag till agnes och chillade. Red ner pollarna till klubben osv.
Imorgon är det skoljoggen.... får hoppas på att de regnar så innehelvete så den blir inställd, känner mej inte alls taggad på att springa. Tack och lov att de snart är fredag och helg! :D Sen på fredag efter skolan ska jag med ronja och handla och sen hem till henne och laga gomiddag! najsi! Ska sen flytta ner resten av sakerna till klubben någon dag. Juste imorgon fyller ju lillbrorsan år, så blir väl att käka lite tårta. Ajja de är jag då värd efter skoljoggen tycker jag ;)
jaja godnatt!

20 september 2011

Ska bara säga att måns skötte sig exemplariskt idag när jag red han!♥
Imorgon ska jag först på skolan och sen hem hämta stallkläder tbx till skolan vänta på agnes och sen rider vi nner hästarna till klubben. Jag ska se tv nu och sen sova, är så sjukt trött.

....

Hej, gick till agns efter skolan. Har bakat chokladbollar osv. Dummat oss somvanligt. Ska ner och äta chokladbollar nu hejs! skriver mer sen.

rubrik!

Hej, haft en otroligt chill dag idag. Böjade med att gå med amme till elljusspåret imorse skulle gå med klassen i skogen och prata om bla bla bla.. Var där till lunch gick sen tbx till skolan hade idrott. Fast hade glömt idrottskläder.
Hade sen bara svenska och sen såg vi lite film, sen sluta. Känner mig ändå väldigt trött och seg så ska nog slå igång en film och sova lite (a) Sen senare ska jag ner till stallet.
Hare!♥

16.44

HeJ ska bara säga att måns var sjukt fin idag när jag red! Red bara ett vanligt dressyr pass och kan skötte sej riktigt fint. :D
Väntar nu på att ronja ska ta sej hit så ska vi fara och handla lite sen senare kommer ida och agnes också hit. nice!
Blir att kika lite harry potter och sen får vi se vad vi hittar på. Får se om de blir nå mer uppdatering idag, beror på hur mycket vi har att göra. Har också hunnit vara till farmor och farfar idag och plockat lite potatis från landet. Är vl ungerfär allt jag har hunnit med idag.
HEJS!

Sanna mina ord

Hej, gick till ronja efter skolan. Gåt på en promis med hennes hund! Hade btw jogging idag på idrotten och jag var med och sprang, så nu kan jag tjocka ikv! :) har inget att skriva nu, sitter och väntar på ida, ska gå och köpa godis. Sen blir det en uteritt med agnes. Ida och ronja följer nog med och går bredvid.
TTYL!

work hard

Dagen har vart rätt så jävla seeeeg. De enda som var bra var ju sissta lektionen när vi har elevensval tsm med niorna.
Åhh fysik prov imrn, får se hur de går.. Är iallafall äntligen fredag! :D hur nice är inte de??
Ska sen ner till stallet rida tt lite lugnare pass med måns eftersom han har fått vaccin ganska nyligt.
Hade tänkt ha harry potter maraton i helgen med några fina tjejor, men får se hur de blir med det. De är ju som ganska många filmer att se och dom är ju inte så korta heller.
Sen på söndag blir det mest troligt markarbete för robban. Och sen så stannar vi nere på klubben, börjar ju bli lite kallt nu osv. Ska bli skönt att komma in i ridhuset, synd bara att de är så mycket lektioner.
Godnatt!♥

15 september 2011

Hej fick lite sovmorgon idag, efter som jag ska vara hos tandläkaren 08.50 tror jag de var. Ska nu bara fixa mej lite och sen börja gå dit bort. Sen tbx till skolan då. Ska sen ner till stallet och skritta och trava måns lite grann :) Och sen får jag väl se vad jag hittar på.
XOXO lisa!

14 september 2011

Hej, de har vart en otroligt seg dag idag... masor med låååånga lektioner! bajz!
Saken blir ju inte helller bättre för att de regnar som jag vet inte vad. Ska de aldrig sluta? snart tar jag båten till skolan skulle jag tro ;p Har just kommit från stallet har tagit in måns och borstat han fixat mat osv. Snart ska jag dra mej mot klubben på us möte. Sen blir det kanske att göra lite läxa om jag ids har spanska glosor till imorgon och fysik prov och matte diagnos på fredag. Ja såäre. Ha det bra!♥

regn regn......

Ligger nu alldeses blöt i sängen, var ute på en kvällspromenad med agnes. Och tror ni inte att de började spöregna!!! Gick och satte oss vid skolan och väntade på att de värsta skulle försvinna sen gick vi hem. Ska se lite film somvanligt och sen sova. Ska bara dra lite snabbt om dagen först.

Skolan var väldigt chill idag. Förs nå tråkiga lektioner sen på lunchen gick jag ronja och amme och delade på en pizza. sen mera lektioner men inte så seriösa. Väntade sen på agnes gick hem till henne och gjorde massor med läxor. Gick sen ut till stallet och borstade måns. For sen hem och åt lite middag.
ja godnatt♥

dfghjk

Hej sitter och gör läxa nu. Hos agnes... de går bara bra! har gjort en bokrecension och lite fysik. jabra då vet ni!

You make me crazy!

Heej, ganska längen sen nu, jo javet. Ganska chill dag idag, eller nä förresten inte. Hade först HK sen järnet mot skolfotot är bara att hålla tummarna att jag inte ser alltför ful ut. Sen blev ju inte dagen bättre för att de har öst ner där ute hela dagen! Och dom har inte lovat nå bättre väder till imorgon heller... Måns fick vaccin idag så blir ingte att rida han imorgon, tro det eller ej men då ska jag någ ta och göra lite läxor kanske.. ajja måste göras de med :p
Ska nu se på Tv och sen blir det nog sängen.
så godnatt! :) ♥

10 september 2011

Hej ids inte skriva nå mkt nu, I LBn idag hoppade han hur fint somhelst men i omhoppningen var det en som var ivägen där vars jag skullle rida så allt blev bara fel,  vägen helt vinglig till ett hinder, fick då ett stopp.. ajja vafan han hoppade ju så bra, känndes verkligen hur han bjöd. Gjorde sen ett klassbyte från LAn idag tilll LAn imorgon. Så imorgon blir dert att hoppa DM finalen och sen en klass till efter det. :) Har ingen film från idag för jag hade glömt att stoppa tillbaka minnet i filmkameran, så de blev ju inte så lyckat.. Ska nu se film och sen sova så jag är pigg imorgon! Har förövrigt tryck i mej massa nybakta bullar efter jag kom hem idag. Känner att jag måste ut och springa nuuuu! Så får se om jag hinner med det imorgon eller om jag kommer vara helst slut.
Sovgott!♥



film från gällivare


9 september 2011

har just fixat mej och ska snart börja gå mot skolan, sen efter jag slutat ska jag fara och klippa mej :) njasi, blir nog bara att ta topparna ändå. Sen far jag vidare mot agnes och rider månsi.  Ganska chill fredag där.
HEJDÅÅÅ!
Kung♥

8 september 2011

Hej, pissväder är de ute nu, måns får vila idag så rider jag han imrn ist!
Skolan idag var ganska dryyyyg... särskillt när jag går runt och hostar som ett psyk!  Fast de funkade de med, slutade 15.25 och tog med mej erik hem. Har bakat nå kakor med dajm i som var förjävla goda. Och imorgon är de äntligen fredag, okej inte för att den här veckan har vart så jobbig har ju bara vart på skolan en dag så :P
Imorgon ska jag även raka klart måns, bara lite smått som saknas, ska sen packa allt, fast har inte packat upp tävlingsskåpet så de går nog ganska fort. Ska sen bara chilla här hemma känner mej gode slut.
ajja hare bra! ♥

fler bilder

bilderna är fotade av wilma grönberg

fgjk

här är en till bild som simone har fotat:

älskade ponny ♥


bilder från gällivare

omhoppning

bilderna är fotade av jennifer wettainen!

Bang Bang!

HEYY!  Är hemma från skolan idag igen. Ska äta nå snart och sen far jag nog ner till stallet och rakar klart måns =)
Sen efter det ska jag rida han, blir ett dressyrpass skulle jag tro, de behöver han verkligen nu!
Ajja ska fortsätta att försöka bli frisk nu, hejs!

6 september 2011

Det gick tiktigt bra för ronja idag när hon red måns, släppte sen ut han i hagen. Var hem och åt middag osv.
For sen ner till stallet igen, började att raka han lite grann. Trodde aldrig att de skulle gå så bra som de gjorde! Han stod helt still när jag raka han själv! Gud vilken duktig ponny jag har. Och den nya rakapparaten var verkligen jätte bra, och tyst var den också. Skönt de. Ska se idol nu på tv4play och sen sova, så godnatt♥

Juste kom på att resultaten från dundret har kommit upp, och jag ligger 3a i distriktschampionatet och är då direkt kvalad till DMet, de känns skönt :) Då spelar de ju ingen roll hur de går på lördag.
Fin ponnyn min♥

13.43

Haallå! Sitter just nu och läser en bok, och sitter vid datorn. Hela min dag ha gått ut på att ligga i soffan och se film..
Ska ta tag i matten om en stund, eller borde göra de iaf. Drar sen vidare mot stallet, ronja kanske skulle rida måns idag, efter som jag är sjuk. Får se om de blir nå skola imorgon.
Hejdoo!

sjuuuk..

Har just duschat och ska bädda ner mej i sängen och se en film. Blir inge skola imorgon heller för min del. Hann inte raka måns idag heller, så de får bli imorgon! :)
Godnatt allihopa!♥

5 september 2011

Heeeeej, ska ta och försöka äta nå nu. Är hemma från skolan idag, känner mig inte frisk..
Ikväll ska jag iallafall börja raka måns, vi har äntligen fått våran nya rakapparat! :)
Hade ju han helrakad förra året, tror inte jag ids raka bena nu. Gör det senare när han hinner få lite mer hår.

gällivare

HejHej har äntligen kommit hem!
Har haft det mycket trevligt i helgen.
I lördags hoppade jag en LB och en LA. I LBn fick jag ett stopp på första... blev lite fel. Men sen hoppade han hela banan fint! Och LAn var en A:0a och  han  var jätte fin svängde ganska snävt osv, men på sissta rakan var det först ett räcke och sen en kombination, han kom helt fel på kombinationen och jag gjorde precis de jag inte får göra.. lätta i handen! så fick ett stopp, de var lite surt när de var mitt fel. Ajja får sen till stugan och åt tacos.
Gick upp 06.15 idag och for till stallet och besiktade måns.
Red sen LAn, och ponnyn min var så himmla fin! Gick dubbel nolla och vann klassen! ♥
Nu taggar vi DM i älvsbyn till helgen, sen ska han få ta det lite lungt.
Har även film men kan ite häva in de på datorn nu. Så de får bli en annan gång.
Ska nu ta och äta middag, se TV och bara ta de lungt, känner mej faktiskt lite sjuk..
Hare!
Finaste ponnyn på denna jord! ♥

hej och hejdå!

Hej, kom hem för ett litet tag sen, ska snart käka pizza. Och sen åker vi. Skolan var ganska chill idag, men jag saknar våra gammla fredagar! ajja hinner inte blogga nå i helgen för tar inte med datorn.

22.06

Har äntligen fått lite ledig tid. Har nästan packat allt, och måns ser då ganska fin ut!
Red han barbacka i paddoken idag, och han var så sjukt fin. Kunde vara hur lätt i handen som helst och han bara fortsatte jobba. Känndes verkligen bra i alla gångarter. Red bar i drygt 40 min. Och imrogn blir de skola somvanligt till 14.30 sen hem och fixa de som är kvar, och sen rullar vi mot gällivare!
Godnattt♥

1 september 2011

godmorgon, är nu klar för skolan och ska snart börja gå. Har hunnit spala lite kort med erik nyss.
Idag slutar vi först halv 4... ska ner till stallet då och försöka fixa min smutsiga ponny lite :)
TTYL

RSS 2.0