Like a boss!

Hej, hinner inte skriva nå långt inlägg nu, men Måns är helt galen, hoppar som en liten prins. Taggad som jag vet inte vad! Kom 6 i lbn, men var ändå knappt 2 sekunder efter 1an. Så är nöjd, han bjöd iallafall på allt hela tiden! :) imorgon blir det att hoppa först en la och om den känns okey, så debuterar vi Msv b. Men nu blir det sängen så man orkar rida imorgon, Godnatt!


26 april 2012

Hejsan, var en lugn dag idag på praoen. For sen och köpte godis inför bilresan imorgon. Tävlingsskåpet och allt är då packat nu och  vi åker väl kring halv 4 inatt. Har inte riktigt bestämt mej för om jag ska sova nå innan vi åker eller inte, men jag lär ju decka så trött som jag är..
Ajja men lär ju bli nå fler inlägg här den närmaste tiden, godnatt!

Godnatt

Hej, har vart ner i stallet och fixat med Måns. Gick även på en liten promenad med han! Nu ska jag sova så man orkar upp vid 06.00 imorgon Godnatt!


23 april 2012

Praoen idag gick bra, var på pappas jobb. Efter att vi slutat for vi på granngården, hööks och häst och fritid. Köpte ett par boots och ett nytt dy'on täcke, så måns har nå snyggt att åka i till mora. och somvanligt några extra grimmor! Haar vart och ridit han efter lektionerna och satan vad fin han är min lilla ponny! ♥
Nu blir det sängen, är ganska så slut, och tror att jag håller på att bli sjuk...
hejs!

22 april 2012

Har inte orkat blogga på x antal dagar, hoppträningen i lördags gick bra! hoppade inga höjder eftersom det skulle kännas lätt för han. Och ponnyn var ju tokig som jag veet inte vad, haha och stark som en oxe.
ajja han hoppade fint iaf! :)
Idag har jag bara degat i sängen ridit måsse och han var riktigt fin, han är som en ny ponny! Har föröverigt börjat kolla på vad vi ska ha med till Mora, det börjar närma sej. Har köpt en ny fårskinnspadd och lite småsaker också.
nu blir de sängen, godnatt!

18 april 2012

Började vid nio idag, och slutade vid ett! Ganska så skönt. Har dekorerat smörgåstårtor, gjort toast, bakat en kaka osv. Den här dagen var mycket lugnare än dom andra dagarna, säkert för att det snöade så mycket.
Imorgon bär det av mot kiruna för teknik 8an  vid fem, så då kan ni ju sjävla gissa hur tidigt man måste stiga upp.. taggen på det! eller hur var det nu?!?
Måsse har då iaf fått sin sko på plats, och jag red han bara i ca 35min. Har hunnit vara på höök och granngården med pappa och köpt lite små saker.
Men nu blir det sängen, godnatt!

17 april 2012

Goddag! Dagen har rullat på likadant som igår. Fast som tur var lite lungare, praoar ju på ett fik i kalix som heter myggan! Har även bakat chokladbollar.
Imorgon börjar jag ngn timme tidigare så jag får sluta tidigare å fara hem. Måsse hade råkat trampa av sej ena framskon idag så får hoppas att rickard kommer och slår fast den imorgon.
Sover förövrigt hos mormor ikväll så jag slipper ta bussen imorgon.
Nu har jag inte så mycket mer att skrva ska vänta på bigbrother och sen sova,
Godnatt!♥

dagnes ridpass

Måns var mer uppe i luften än på marken medans jag skrittadefram runt stallet. Helt tokig! tror lill prinsen börjat få riktiga vårkänslor. Red sen bara ca en timmes pass i ridhuset. Red bara igenom han och han var riktigt pigg å fin!

16 april 2012

Hejsan, sitter ni på bussen påväg hem! Dagen har då gått bra, ätit världens godaste kyckling baguette till lunch. Annars har jag inte hunnit göra nå annat, haft sovmorgon till 10 (y)
Seeya!


15 april 2012

hejsan! sitterr hos mormog nu och sover här inatt. Imorgon blir de prao vilket känns ganska skönt.
Ska iaf hem sen och rida måns. Och sen får jag se vad som händer, har tyvärr inget roligt å berätta nu.
så godnatt!

12 april 2012

Godmorgon!
Hann inte blogga nå igår. Men hesse träningen gick jätte bra, måns skötte då sej!♥
Ronja å ida sov här inatt och vi drack några koppar kaffe igår bara för att, finns ju godare saker man man ju säga.
Hävde i minst 5 sockerbitar och grädde, så var inte så farligt.
Blanerna för dagen är väl att fräga om mitt hår eftersom jag inte blev helt nöjd, och sen hitta på nå med brudarna.
jo men då vet ni, hejs!

10 april 2012

Fixade mej en tacopaj till lunch, och for sen in till stor staden med agnes.
Köpte bara ett töj och sen satt vi inne på friends i några timmar, var ju ganska så mkt skönare när det var så dåligt väder ute. Efter det for vi vidare mot hööks, häst och fritid och granngården, kunde inte låta bli att köpa dom här "magic brush" till måns. Såg att dom hade blivit årets pryl i hippson tidningen. Och jag måste säga att dom faktiskt var bra. Åt iaf middag på exotic, och sen blev det ett senare ridpass i ridhuset.
Ska se en film nu och sen börja sova. Hesse träning imorgon med måsse, vilket ska bli spännande.
godnatt! ♥

9 april 2012

Sov hos Agnes från igår till idag, såg lite film och myste på ed kladdkaka och jordgubbar!
Vaknade, eller ja ställde alarm gick upp och åt frukost i solen på altan och fastnade där i nån timma.
Gick sen till stallet, blev en uteritt i skritt å trav. HAr inte hunnit med så mkt mer degat i sängen och vart en svöng emd ida å agnes.
Ska sen en film nu, godnatt!♥

hoppträning

Orkade inte blogga nå igår, måsse skötte sej änd ganska bra på hoppträningen. Lite små stopp ibörjan men sen var han som vanligt! :D
Fin ponnyn min! ♥

american pie reunion

Filmen var då väldigt bra, enligt mej iaf!
Verkligen sevärd :D
Ska se ett avsnitt bigbrother nu och sen invänta john blund!
godnatt♥

loooov <3

Äntligen är det lov!
Blev inte så mkt av den där pimplingen kan ajg ju säga.
Har sett x antal avsnitt av american horror story, lagat lasange med ronja, vart i stallet å ridit med ages.
De är väl ungefär vad jaag har hunnit med än så länge.
Ska äta nå middag och sen blir de nå konfa sak, som jag måste gå på för att jag missat för mkt...
Efter det blir det järnet till stan och se den nya american pie på bio med brudarna.
Sen ska jag väl inte göra så mycket mer.
Ha de bra osv! ♥

sleep tight

Tja, Tja bloggen! Kom just från stallet, blev ett sent pass efter lektionerna. Men de funkade de med.
Galet skönt att vi bara ska till träsket å pimpla imorgon i nån timma och sen slutar vi, en veckas lov, och sen väntar två veckors prao! vilket ajg inte tackar nej till, 3 veckor utan läxor, kan det bli så mycket bättre?!
Nu ska jag se på nå progaram och sen sova!
godnatt!
Har börjat få lite bildbrist...

4 april 2012

Tjo har so nu och har just gjort klart inläsningsuppgiften, går till halv 3 idag. Ska sen hem å äta <3 sen se ett avsnitt av american horror story och sen ner till stallet och rida en sväng. Hade tänkt hinna jogga en sväng också med får se hur de blir med det. Jo men nu ska jag fortsätta här!
Hejs!!


3 april 2012

Tja igen, har inte orkat blogga ppå några dagar så hade tänkt skriva ett fett inlägg, men de har jag såklart inte tid med nu. Ska skriva en uppsatts i so, som jag inte ens börjat med plugga nå spnska glosor, äta, och rida han måns.
Som tur är så är det sista riktiga skoldagen imorgon sen ska vi vara på träsket och sen är man ju ledig på fredag!
TTYL!

RSS 2.0