30 juni 2012

nu är jag ganska gode less på att de bara regnar. Det bara öser ner...
Ska snart fara och gratta fina Ronja som fyller 15♥ 
Har dock ingen skrivlust nu, så bloggar mer sen när jag fått mat i magen
hejs 

snabbinlägg

Kom just hem från furuholmen har vart och käkat middag i ammes stuga, får se vad man hittar på nu.
Jo men nnu ska jag kila vidare. Hejs!

28 juni 2012

Får bli ett snabbt inlägg nu, ska sen börja sova.
Startade dagen med lunch på tosca med agnes och ronja. Sen drog jag å agnes och handlande jordgubbar och choklad. Blev att doppa, och de var obeskrivligt gottt! Sen efter det stallet mockade och allt och sen red jag ut på en feg liten ponny som ändå skötte sig bra!
Har sen umgåtts med ida agnes å ronja, tog oss en äcklig ok korv och sen har de inte hänt nå intressant. Imorgon blir det ingen sovmorgon, ska och rida på morgonen, sen på lite bete.
godnatt!

27 juni 2012

Har vart och byggt hade nu på förmidagen, trodde att jag skulle blåsa bort, jävlar vad kallt de var. 
Ligger iaf i min varma sköna säng nu och väntar på att mamma ska komma hem och laga mat till mig.
jo men ha en trevlig dag! Ska då bara ligga i soffan å se film! 
 

regn regn och mera regn

Dagen har inte bjudit på nå speciellt, utom massor med regn... 
Har vart in till stan en sväng med mamma och emma iaf, hittade två tröjor och en koffta. 
Emma har ridit Måsse ikv. Och imorgon ska vi bygga hagar. Får hålla tummarna på fint väder. Fast tror tyvärr att dom lovat regn..
Min monster ponny♥
 

25 juni 2012

Hello! har inte hunnit blogga nå idag. Steg väl upp kring 1. Följde med och besiktade transporten i Älvsbyn... Fanns inga tider i luleå eller kalix förens i september. Så de var bara att fara dit. 
Har sen ridit Måsse i paddoken, jävlar vad han är fin♥ Så himmla pigg och glad, possetiv till allt! 
Har också anmält till Piteå tävlingarna. Hoppar en LA på fredag LB och MSV B på lördag och LA på söndag. 
Lbn är andra kvalet i mhcp. Red tyvärr inte första kvalet så ska vara med i andra och tredje. Och får hoppas att de går bra i dom så kanske man har en chans iallafall. 
 
Annars har jag bara tagit de lugnt, sett en film "smekmånaden från helvetet" haha den var faktidkt helt okey! 
Imorgon blir det mest troligt stan en sväng. Och förhoppningsvin umgås med Agnes. 
 
Godnatt!

godnatt

De är ju fan sjukt hur mkt mygg de är ute..! Helt galet, har myggbett överallt! Och inte är de varmt heller..
Har iallafall sett en ganska bra film nyss och ska krypa ner i min sköna varma säng. Och får hoppas att jag inte får nå myggor som sällskap.
Sovgott!

Tjao

Godmorgon! Steg upp vid halv 11 for till stallet och hoppade för robban.
Han Måns var ju bara för fin<3 Han hoppade som en liten katt, till och med lite för pigg ibland. Fast hellre de än lat! Hoppade inga höjder, kollade bara så allt stämde.
Pappa fotade också, så ska kolla om de blev någon fin bild.

23 juni 2012

Har mest legat i sängen hela dagen. De funkar väl de med, men nu lär jag inte kunna sova inatt..
Blev en uteritt med matilda och pralin i finvädret. Måsse skötte sig bra, vi gick ner lite i vattnet i träsket. Det var såå skönt att komma ut och galoppera. Har just sett några filmer och käkat popcorn. Ganska skönt att ta det lugnt hemma också.
 

23 juni 2012

Hade en riktigt trevligt kväll igår, god mat och myckt skratt! 
Något som inte var lika trevligt var att man somna vid tre, sen gick de att sova till halv sex, sen blev det alldeles för varmt. Tog ut dom få hästar som sov inne, oh gav dom mat. Måsse var lite små galen som vanligt, han kännde för att hoppa över lite stenar i hagen. Och dom stenarna är faktiskt ganska stora.. Ajja annat än söt är han då inte, när han springer runt och hoppar. Ska snart ner dit igen och då blir det mest troligt en uteritt med matilda. 
Ciao!

storforsen

For till storforsen idag med familjen käka nå lunch och massa jordgubbar! Kollade på forsen och satt i solen! Nu är de ju faktiskt sol och varmt för en gångs skull. Går runt i shorts och de är ju lycka!
På schemat ikväll står det grillning och tältning i stallet med några fina brudar.
Ha en trevlig midsommar allihopa!

 
 

17.30

Tjo! For ner till stallet vid tolv red en pigg liten Måns och fixade allt annat. Satt där i någon extra timme för att jag inte orkade gå hem.
Blir mest troligt att umgås med Agnes ikv! De är på tiden kan man lugnt säga. Annars sa jag hoppa i duschen och sen käka fruktsallad.

godmorgon

Godmorgon! Har en dålig vana att stänga av alarmet i sömnen, så de blev ingen springtur.. Får ta den imorgon istället. Planera för dagen är lika med 0. som vanligt då.
Ska väl dra mig mot stallet för att rida.
 

jogging

Har just kommit in från en jogginrunda, och de var på tiden. Shit vilken dålig kondis jag har fått... 
Mötte även idrotts läraren på vägen, som tur var så var det i början av rundan så jag kunde vinka och springa förbi oberörd ;) På vägen hem fick jag gode ont i huvudet vilket inte var så trevligt. 
Ska ställa alarm på telefon och fara ut imorgon på morgonen också hade jag tänkt.
Seeya  

20 juni 2012

Har bakat med mamma hela förmiddagen, bullar och massa annat gott. Har även vart ner till stallet en sväng. Ikväll blir det nog att fara ut och springa, har blivit väldigt lat med det.. Men nu är det nya friska tag!
Måste nog ta och be en bön för att de ska bli sol, satan vad less jag är på dehär vädret.
Ciao!

19 juni 2012

Till en början har den här dagen vart riktigt seeeg.. 
Steg inte upp ut sängen förens halv 3, for till stallet och red en super måns! Jävlar vad fin han var. :) 
Sen senare for vi till o'larys och bowlade. De var verkligen fint där måste jag säga, men fullt i folk!
Efter det köpte jag mig en b&j, som är obeskrivlit gott! 
Ska snart sova, så man inte sover bort hela dagen imorgon!
sleep tight!

godnatt

Har krupit ner i min sköna säng och ska ta och sova. Har ändå haft en helt okey kväll blev grillning i träsket med några.
Får hoppas på sol imorgon då ska det pressas i solen.
godnattt!

18 juni 2012

Var duktig och steg upp halv nio, drog till stallet. Måsse fick sig nya skor. Har packat upp allt och sen for jag hem, tog mig en liten power nap, vilket känndes väl behövligt. 
Förövrigt har jag inte gjort nå.. ätit tacos! intressant! Hunöret är inte på topp kan jag då säga. Vädret gör ju inte saken bättre heller. Vill ha sol nu!! 
Och inte har jag nå planer för kvällen heller, blir väll att ligga hemma å se film antar jag. 
Hare bra till vidare!

Vindeln

Ska skriva lite kortfattat om helgen eftersom gossip girl kallar ;) Åkte på fredag kring nio. Resan ner gick bra. Måsse var snäll! Red LBn Och vi var dubbelnolla. Kom just utanför placering, synd att jag inte red liite snabbare.. För det var flera ryttare på samma sekund. 
Vi sov i tält i helgen och de var ju en upplevelse för sig. Blir nog hotell nästa gång skulle jag tro. Nä men de funkade faktiskt bra att sova där, ganska skönt att ha nära till allt. 
Hoppade LA och MSV b på lördag. LAn gick helt okey, han inte få ihop honnom till ett räke så de rev han, sen blev det tyvärr ett stopp på ett annat hinder. Men sen hoppade han riktigt fint resten av banan. 
Efteranmälde sen till msv eftersom han var så pigg å glad. Han hoppade faktiskt bra i början av banan sen var det en kombination ur en sväng och då tappade han galoppen lite. Så där blev det stopp, "flög" sen av på b hindret, eller satt mer av... 
Idag hoppade jag en LA och de var sista omgången i vindel hoppet eller vad de hette. Han var taggad till tusen, men mellan tvåan och trean låg han perfekt men så snubblade han till innan hindret och det blev ett stopp. 
Får väll ändå vara ganska nöjd över helgen, hade ändå halv bra rundor hela tiden och kom fyra i cupen!


13 juni 2012

Man kan ju inte klaga när solen ligger och steker, 17 grader i skuggan och alldeles för varmt i solen! Har legat och solat på dagen och trot jag bränt mig lite i ansiktet, för övrigt har jag faktiskt fått lite färg :D

Igår red jag ett ordentligt pass i paddoken med Måsse så idag ska han få skritta och jag ska packa klart allt.
Imorgon blir det övernattning i stallet med några ungar. Och sen åker vi på fredag morgon någon gång.

Får se vad man hittar på senare, lär inte vara nå alltför kul..
hejs!

12 juni 2012

Kom just från stallet, har ridit, byggt hage, och börjat packa lite smått så man får med sig allt!
Har inge gjort nå speciellt idag heller, legat och solat med ronja i ngn timme, och jag tror jag har fått lite färg. Gick sen på byn och köpte massa maränger och glass.
Ska nu mysa ner mig i sängen och se gossip girl.
Sleep tight!

10.59

godmorgon! Har just vaknat, och ska gå och käka nå frukost.
Bdlev även väääldigt sugen på nå gott..

10 juni 2012

Hejsan, Svejsan! Har efteranmält till vindeln idag :D Ska mest troligt hoppa LA på fredag LB LA på lördag och LA på söndag får se hur han känns om man ändrar någon LA till MSV men de får vi se.
Annars har de inte hänt nå speciellt har vart ner i stallet och fixat allt. Har också hunnit vara neri kängsön och grillat! Mycket trevligt i kvälls solen. Imorgon ska jag ta mig en ordentlig sovmorgon och sen rida min prins.
sovgott!

ävlsbyn

Ponnyn var så fin idag!♥ Hoppade LAn och han hade bjudning osv. Rev tyvärr ett hinder, men de spelar ju ingen roll. Var också 10 sekunder snabbare än 2an. Så är ändå nöjd med rundan, kom just utanför placering. juste det var bedömning A:0.

9 juni 2012

Skriver bara lite kort om tävlingen, sen ska jag sova! Måns var väldigt pigg och glad. Men dock hade jag feber så orkade inte rida han ordentligt :( Ska nu ladda upp inför morgondagen med halstabletter och panodil! Ska hoppa en LA och får se hur jag gör med Msv.
sovgott allihopa!

skolavslutning

två bilder från i torsdags!

Bio

Sitter med Agnes och väntar på att bion ska börja. Har gått runt på stan en sväng, har bara köpt en foundatinon, mascara och dr denim jeans! Och en påse godis från hemmakväll.
Han också rida Måns en sväng innan jag stressande mot bussen.


Sommarlov och regn

Har äntligen fått sommarlov, men de känns som att de är för tidigt..! Åt grillat till middag hos grannen. Sen for vi mot skolan. Var sen nere vid älven ett tag. Sen for vi till macke ist, men han Ronja, Agnes, josse, Anders och Johan. Han inte alls gjort något speciellt ikväll eftersom att de har regnat... Ajja happy face!
Godnatt!


tältning

Igår var det tältning som stod på schemat med ida och ronja! Var väldigt kallt och hårt så gick hem vid fyra tiden tror jag. Var ganska så skönt att lägga sig i sängen under täcket och sova till halv två.
Kvällen var i övrigt väldigt trevlig.
Imorgon ska vi bara gå till kängsön med skolan och sen är det skolavslutning på kvällen.
SOMMARLOV<3 känns så overkligt! Är väldigt välbehövligt känner jag.
På fredagg blir det skräckfilm på bio med agnes, och lite shopping innan. Vilket känns great!
godnatt!

Hoppträning 6 juni

Har hoppat lite med Måns idag, i regnet.. Och han var så på tårna så de är sjukt! Taggad som en jag vet inte vad. Men fin var han och nu taggar vi tävlingarna i Älvsbyn.
Hoppade inga höjder eftersom han haft en blödning i griffelbandet. Men de är helt bra nu som tur är! 
Haha Måns tror nog att han kan flyga! Så långt som han hoppar av

4 juni 2012

Dagens skoldag var då ganska så ovärd.. har städat skåpet hade sen tre timmar långt hål och sen skattjakten. Gick hem och bakade en sockerkaka med emma. Fick sen ett ryck och började städa rummet. Vilket var väldigt välbehövligt. Imorgon är der brännbolls tunering. Och sen blir det mest troligt in till stan en sväng :)

blött

Hade tänkt rida i paddoken idag eftersom det var lektioner i ridhuset, dock började det spöregna efter en kvart..! Men ponnyn skötte sig fint iallafall. Är gode trött, men som tur är så ska vi bara städa och ha skattjakt på skolan imorn. Hoppas på fint väder!
sleep tight!

3 juli 2012

sötare ponny får man ju leta efter.
sammanfattar gårdagen med några bilder. Hade en trevlig myskväll med ida och agnes!
Känner mig mer död än levande efter helgens stalljourande. Ska bara ner och rida måns sen mot kvällen. Blir nog en tidig kväll efter det!
Seeya!

2 juni 2012

Nu var det ett bra tag sen jag bloggade. Har haft allför mkt annat att göra.
Har hunnit med massor, shoppat gärnet på stan, vart sjuk, ridit måns, fått B på mitt matteprov,vilket är högt över min förväntan. Vart med brudarna osv.
Idag ska vi doppa massa frukt i choklad och bara ta det lugnt, eftersom vädret inte är så trevligt.
Man kan ju inte annat än bli på bra humör när det är juni och snart sommarlov! :D
Även tävling i älvsbyn till helgen. Ska nu först ner till stallet och ta in alla hästarna, stalljour ihelg.
Ciao!

RSS 2.0