23 maj 2012

Skolan rullade på som vanligt, satt inne i innergården i nån timma i finvädret. Har sett film på både engelskan och svenskan sen hade vi ingen spanska! Kom sen hem och la mig i sängen sov i över två timmar, känner mig inte alls frisk. Vet inte vad de är med mig.. jo men nu ska jag äta!

22 maj 2012

Hej, skolan var väl som vanligt idag. Tog den andra livmoderhalscancer sprutan. For sen till stan och mötte upp mamma. Gick i lite affärer och har just tryckt i mig en dagobert-macka! De måste ju vara de godaste som finns. Ska sen ner och kolla till Måns. Lär inte bli en trevlig syn eftersom han har vart utan täcke idag... Ska den ta tag i so'n som vi har redovisning i imorgon.


21 maj 2012

Man kan ju inte annat än att vara på bra humör när det är så fint väder ute! :D
Har legagt ute å solat i säkert 2 timmar och gud så varmt det var. Har sen vart och ridit måns i paddoken, och han var riktigt fin, min lilla ponny!♥
Imorgon blir det först skolan och sen stan och köpa nå nya converse och lite annat.
Annars har jag inte så mkt nytt att komma med.
hejs!

20 maj 2012

Tjo, har hänt en väldans mycket saker. Så vet inte vars jag ska börja.
Vart i stan ovh brännt upp alla mina pengar såg också the dictator med Ronja och Amme.
Den var faktiskt riktigt rolig.
Tävlingen i boden blev tyvärr inställd, för måns var lite tjock i ena frambenet. Gårdagen spenderades med agnes och några grabbar. Sov sen hos agnes och kom ganska just hem. Ska börja ta tag i hkn, som jag har omprov i imorgon..
Ska sen till stallet och skritta å trava måsse.
Har tyvärr inga roliga bilder att bjuda på!

15 maj 2012

Skolan gick väl helt okey idag. Ronja sov hära inatt btw.
Efter skolan gick jag direkt ut och la mig på altanen och solade i drygt en timma, ganska så galet skönt!
Imorgon är det onsdag och sista skoldagen innan långhelgen. Ska till boden och tävla på Lördag, ska hoppa en LB och en LA. Och imorgon är det hesse träning.
seeya!

14 maj 2012

Sitter i fiket nu, och har spanska och svenska! Sen blir det stan med Ronja och Amme, ska gå lite i affärer och käka middag får se sen om jag hinner rida Måns!


Tjatjatja

Gårdagen var mycket trevlig blev en sleep over hos Ronja med henne å Ida!
Kom hem där vid ett och har bara suttit vid datorn, ska nu ta tag i läxorna. Och sen ska jag rida. Får se om man hinner med att springa också.


11 maj 2012

Tjo! Skolan gick väl helt okey. Sprang som en idiot på bip testet.
For till stallet och red och fixade allt efter skolan. Ska snart äta tacos och sen blir det bara att ta det lugnt ikväll. Ganska skönt de med.

lakfNGÄAfnjsc b

ska väl börja ta tag i mitt berg av läxor nu innan jag lägger mej framför tvn en stund.
typ jag när jag ska göra läxor

9 maj 2012

Kom just hem från skolan, har haft so-engelska-svenska-spanska-elevensval, ganska så chill med nästan två timamrs lunch.
Ska ta det lugnt nu ett litet tag innan jag går i blåsten till konfan. Är någon extra läsning för att jag har missat alldeles för mycket.. Ska sen hem och soooooova, så trött som jag är.
Jo hejs!

Mora

Bilresan gick faktiskt mycket bra, måns var så duktig, och stod snällt i transporten och åt sin betfor.
Kom väl fram vid fyra tiden på torsdag, gick på en promenad och kollade läget lite.
På lördagen hoppade jag en LB bara för att rida igenom han.
Gick dubbelnolla och kom 6a men var ändå bara drygt 1,5 sek ifrån 1an så kändes lite surta att jag inte tog in liite mer på svängarna.
Sen på Söndagen hoppade jag först en LA för att känna hur han var, och han var faktiskt skit fin, stora fina språng i grunden och de känndes verkligen lätt, dock så hoppade han av way för stort på a hindret i sista komninationen så jag for fram på halsen och var inte alls med, men han var snäll och hoppade b hindret iaf, tyvärr kom vi ju helt fel och ur rytm på första i omhoppningen så fick ett stopp, sen hoppade han bra igen men jag red dåligt på en oxer som var ganska maxad så ficke ett stopp till. Men de gjorde inte så mkt eftersom de ändå hade känts bra.
Skulle sen hoppa en MSV och han känndes väldigt taggad och fin. Vi vägrade dock ut oss men dom hinder han hoppade, hoppade han ju bra på iaf. Ponnyn kan hoppa, de är en sak som är säker;)
På Måndagen red jag en LA och han var verkligen jätte trött! Kämpade oss iallafall igenom banan felfritt och just utanför placering så de var ju inte helt fel.
Han fick sen stå och vila i någon timma innan ni började rulla hemmåt.  
trött liten ponny!
film från måndagens la :)

8 maj 2012

okej, nu hade jag tänkt börja blogga igen.
Ska lägga upp nå filmer från mora senare också när jag har tid.

Dagen har iaf vart väldigt seg, allmänt trött å sur. Kom hem där vid halv 3. Och knallade ner till stallet med agnes och x antal bullar. Skrittade sen ut en sväng i fin vädret.
Har räknat lite matte såhär på eftermiddagen eftersom jag ska ha räknat 3 kapitel till på fredag, vilket känns gode drygt. Ska göra gino sen ikväll som är en hk uppg.
Annras händer det inte så mycket här just nu. Har målat naglarna och ska ta mej ett fotbad och sen mysa ner mig i sängen och se på bigbrother.
Min fina prins ute på promenad♥

RSS 2.0