Fredag

Har haft en hyfsat lugn dag på skolan. Slutade kring kvart i 2 och for då till Ronja. Ska vara hundvakt åt hennes hundar nu u någon timma. Sen får vi se vad som händer :)
Ha en trevligt helg allihopa!


Skoltrött

Ligger i sängen nu och skulle försöka plugga lite.. Men de går verkligen inte. Finns så mkt annat att göra plus att de är fredag imorgon så orkar inte ta tag i nå nu... Ska ner till stallet först efter lektionerna så lär väl ligga här ändå tills dess.


22 november 2012

Gör bara ett snabbt inlägg nu innan jag ska gå tillbaka till skolan har bar vart hem på lunchen och gått ut med sonja. Har bara kvar idrott-svenska-engelska sen slutar jag.
Fredag imorgon ! woop woop!

Godnatt

Ligger nu i sängen ny duschad efter ett skönt boxningspass!
Måsse hade bara kvar några låsningar i bogen, men nu är även dom borta så nu ska jag äntligen få börja rida som vanligt! Såå skönt :D nu ska jag bara se en film och sen sova.
Godnatt <3


21 november

Sitter nu på skolan och ska snart ha so. Har vart och pratat med syon om gymnasiet, vet verkligen inte vad jag vill gå.. Anyway så slutar jag vid 2 idag och då ska jag till stallet och fixa Måns sen kommer Anna och ska kolla och massera Måns. Red måsse igår och han var sjukt fin! Känns sååå skönt och han börjar förhoppningsvis vara tillbaka på banan igen.


Skola

Ligger nu i sängen och chillar med hunden, efter en jobbig skoldag framförallt för att jag var så sjukt trött. Skulle tro att det blir en powernap nu!


Kulkulkul

Tjo! Har haft en lugn kväll idag. Sov hos Ronja inatt, sen har jag vart i stallet och ridit Måns. Sen har jag och Ronja vart barnvakt åt Erik, lagat oss lite tacos och sett någon film. Märkte nu att detta blev ett ganska ovärt inlägg eftersom jag inte har något intressant att skriva...


16 november 2012

Sitter nu på bussen med Ronja påväg mot stan. Ska inhandlas godis och mat från donken. Är väl de enda vi har tänkt göra.. Planerna är att sova hos ronja ikväll så får vi se vad som händer. Hyfsat lugn dag så skolan idag som var gode skönt :)
Hejs


Tjenare

Ska nu försöka mig på en mobil blogg. Appen har nämligen krånglat väldigt mycket förut.. Dagen har då vart helt okey, först skola och sen umgåtts med nå fina människor! Har också hunnit vara i stallet och longerat Måns. Imorgon är det äntligen fredag sååååå skönt, har vart en hemsk vecka på alla möjliga sätt.. Nu ska jag se en film och sen sova.
Sleep tight <3


heeeejj !

hehe Hallå!
Har då gode tråkigt nu så tänkte slänga in ett inlägg. Var ju som sagt ett tag sen. Vet inte om det har hänt något speciellt undertiden, allt har bara rullat på i en himla fart! Lägger upp nå bilder senare, för de orkar jag inte nu. Ska snart till stallet en sväng och sen är det boxning på schemat. Har engelska prov imorgon så var väl meningen att jag skulle hinna träna lite till de också.

RSS 2.0