Sep. 19, 2012

Sitter nu å väntar på att våran sista lektion för dagen ska börja. Har vart allmänt segt idag. Gick hem till Sonja å lunchen en snabbis. Igår var jag i stan förresten köpte bara två tröjor från carlings och en mascara.


18 september 2012

Passar på att blogga lite snabbt nu när jag ändå inte har något att göra. Har vart full rulle hela helgen, ronja har sovit hos mig och vi har haft de väldigt trevligt umgåtts med nå fint folk. Blev ett kort pass i ridhuset igår efter lektionerna. Ska snart ha matte.. Trött som ett as och längtar hem till min säng! Ha de fint!

https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-1/2533060/images/2012/pic_5058128cddf2b31579000bcc.jpg" class="image">


*

Godmorgon! Sitter nu på skolan å ska snart ha no. Fredag idag, så underbart skönt :D ska till stallet efter skolan å rida måsse sen umgås med Ronja! Trevligt värre. Annar har jag inget vettigt att säga, ha en trevlig dag!


piteå

 
orkar tyvärr inte skriva nå nu, är så trött.. Ponnyn skötte sig ändå fint idag! 

5 september 2012

Mår faktiskt lite bättre idag, ingen feber iallafall! Har även gjort ett kapitel i matten. Sen har jag ju 243 andra läxor kvar att göra... Ska slå igång en film och sen ska jag då sova. Så man är helt frisk till ihelg när det är dm.
Ajja godnatt!

3 septermber 2012

Dagen har tillbringats i sängen, och de lär jag fortsätta med.. Mamma skulle fixa stallet och wilma är snäll och rider måns. Blir nog ingen skola imorgon heller skulle jag tro. Annars finns de ju inget att blogga om har sett x antal filmer.
ciao!

summer times

tänkte bara häva upp lite bilder från sommaren. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

var ett tag sen

Ska börja blogga nu igen hade jag tänkt =) Dock orkar jag inte skriva nå vettigt inlägg ikväll eftersom jag itne alls mår bra.. får se om de blir ngn skola imorgon.
Godnatt

RSS 2.0