överkalix

hallå. var ju i överkalix och tävlade idag. i LBn gick jag bubbelnolla och kom 2a och i LAn nolla i grunden. måns hoppade då super bra! blir då att hoppa en LA imorgon också, och hoppas att han är i samma form. och så kom jag tvåa i stilbedömningen i LBn bara ett poäng från att vinna!  fick mig också ett par animo ridbyxor idag! :D blir en tidig kväll idag igen -.- skriver mer imorgon. hejdå♥
bild från boden

28 juli 2011

gårdagen spendrandes med ronja som jag redang sagt, gick ut en sväng med henne och amme. har chillat hela morgonen. gick sen hem till ronja i finvädret 30+! har sen käkat glass. kom just hem. ska packa allt åt måns imorgon. ska först åka vid 12.  så blir nog en ganska tidig kväll.
ciao♥

:D

här är en film från tävlingarna i östersund! :D

18.49

hej, har vart och plockat jordbubbar idag, hehe gottt! (a) har sen vart och ridit måns, och han var sjukt fin idag. även fast de var så varmt. rider bara ett lättare pass imorgon innan tävlingen på fredag och lördag.
ska snart käka middag, och får väl se vad man hittar på sen. ronja sover då här inatt, och vi hade tänkt ta ett kvällsdopp i natt :P men nu ska vi gå, hejs♥

27 juli 2011

hallå, for först och red måns, sen skynda jag mig hem och duscha. for till stan med ronja! :D köpte en tunika och en tröja från gina, shorts från stadium och en kofta från bikbok. åt på donken och åkte sen buss hem. var hemma och chillade ett tag, sen gick vi mot ronja och jag sover här inatt. imorgon blir det mest troligt att plocka jordgubbar! ska sen rida måns en sväng. ajja ska se film nu . hejdåo!♥

01.40

ska slå igång en film nu, och sen sova. ska kanske och plocka jordgubbar imorgon! :D mums
godnatt! ♥

bilder från boden

ÄLSKADE PONNY!♥

ronja har fotat alla bilder. :)

brunflo

hej igen!

vet inte riktigt vars jag ska börja, åkte ju ner till brunflo på onsdag morgon.  måns skötte sig bra i transporten hela vägen ner. tävlingarna började ju först på torsdag klockan 15.00. red en LC för att kunna rejsa igenom honom.
gick super och vann klassen! ♥ fick ett fint seger täcke och mkt mer.
hoppade sen på fredag LB & LA i LBn nolla vi grunden, men han hoppade av ett halvt språng förtidigt på sissta oxern så han drog tyglarna ur handen, och då var han inte riktigt med på att vi skulle hoppa nästa hinder sen.
och i LAn var han hur fin som helst! blev felfritt, var äveen bara en sekund från att få placering även fast jag red kungt med stora vägar för att jag behövde nolla. så skönt att vara färdig kvalade för msv b. så nu kan man ju svänga lite i LAn utan att tänka på att man månst ha en nolla. :)
fick fyra fel i LAn idag, men de gör inget. det känndes bra iaf. var även här just utanför placering.
hann även vara och bowla med malin i fredags, rätt så trevligt även fast det inte gick alltför bra...
ska ta och lägga upp nå bilder sen.
och nästa helg blir det en lung tävling i överkalix. :D
hejs♥

dhdjtrhgewfdq

godmorgon!
ska in till stan en sväng, ssen hem och rida måns och packa allt till både mig och han. åker ju till östersund sen. :D
hinner inte skriva nu, ska skynda vidare.
hejs♥

17 juli 2011

hallå igen

uppdateringen är verkligen på topp, haha eller så inte? men har ju andra saker att göra på sommarlovet.. sitter just nu här hemma med ronja.  ska sova läääänge imrgon! sen mot eftermiddagen rullar vi in mot stan och ser nya harry potter. ska käka på mc donalds också och få sånna där coca cola glas.  har också hunnit vara på överkalixmarknad... köpte bara nå godis. ajja vi ska slå igång ngn film eller nå nu.
tjjiiing!

15 juli 2011

hallååååå
säger en sak, man hade ju kunnat sova lite skönare inatt, har legat och fryst på den hårda marken i tältet!
haha sen på morgonen var de ju stek hett där inne, fick ju knappt ngn luft! tror nog inte jag är ngn riktig skogs människa.. ajja nog pratat om de.
tog mig en dusch sen kom ronja hit. har vart och ridit måns och packat tävlingsskåpet.
gick sen vidare till uno och köpte lite godis. :)
har just käkat tacos och ska väll fortsätta chilla hela kvällen.
pusshejs♥

14 juli 2011

kom just från luleå, har vart och bowlat. och ätit middag.
ska nu möta upp ida om några minuter, för vi ska ut och tälta ;) haha
vi söker väl upp nå fint ställe.
ronja kommer och sover hos mig imorgon, så följer hon till boden på tävlingen sen.
känns skönt att äntligen ha något att göra.
hejdå!♥

cha cha bloggen

kom just ut från duschen, blir kanske att vara med agnes sen senare :D måns ska vila idag inför tävlingen i helgen.
ska bara hoppa en LB & en LA på lördag och inget  på söndag. han var då så himmla fin igår när jag red!!
ska ta och käka lite frulle nu, cya♥

12 juli 2011

hej hej!
vaknade där kring 2 idag. det blev en lat dag idag, igen -.-
tur man har gjort lite nytta, har hunnit städa mitt rum, och en sak som är säker är att jag aldrig tänker göra om det! fy fan inte kul. har även ridit måns en sväng och han var då gode fin idag! :D
just nu roar jag mig med att se några ansnitt av danska hollywod fruar.
imorgon kanske jag ställer alarm och drar ut på en spring tur på morgonen, skulle behövas, så som jag har tjockat.
ajja får se hur det blir med det.
hare!♥

23.52

åhh har verkligen inte gjort ett piss idag, eller jo bakat bullar. som blev riktigt goda :D har målat mina naglar också. ska nu slå igång en film och sen sova. godnatt♥

11 juli 2011

hej hej hemskt mkt hej!

kom just från agnes, for dit vid halv 11. måns var redan borstad och klar när jag kom så de var bara att ta tränset och hjälmen. vi red sen ner till träsket för att bada lite i de fina vädret. och vet ni vad jag gjorde?? jag simmade med måns!♥ haha gud så kul de var. och han tyckte nog de var minst lika kul han också.  vi ska fara ner och bada om ngn dag igen så ska ronja eller pappa filma och fota. :D
ska snart äta lite lunch, sen blir det bara att dega hela dagen.
ciao♥

godnatt

nu ska jag ta och lägga mig i sängen godnatt! :D

film från björsbyn


18.31

har ju vart  skellefteå hela helgen, så har inte uppdaterat nå. har iaf haft de ganska trevligt, vart på bodaborg, åt sen på o'learys. gått lite på affärer idag, köpte en väska och två tröjor. ska ner till stallet och rida måns för han vilade ju igår. så skriver mer sen. hejdå!

00.26

hallå allihopa. ronja slaggar här inatt! najsi. har chillat hela dagen red ut och konditionsträna ponnyn♥ det var en upplevelse i sig att se ronja cykla hela elljuspåret och rix13! haha ngt slut tjej när vi kom hem??
drar iallafall till stor staden imorgon med massa fint folk. sen sover jag agnes och ida hos ronja, ska kolal nå skräckis osv. ska nu tvätta bort sminket, sen slå igång ett avsnitt at bartenderskolan och sen sova, blir att stiga upp tidigt imorgon bussen går ju redan 11.50!
så godnatt♥
btw så ska jag lägga upp filmer från tävlingeg i björsbyn sen när jag har tid. :)

5 juli 2011

godmorgon!
vaknade för några minuter sen.
ska ta och käka nå frulle, sen får vi väl se vad man hittar på idag.
drar senare in till älskade råne igen ;) haha
ajja har inte så mkt att skriva om nu, så hejdå!



02.06

sitter i sängen och ska slå igång en film med ronja, har vart ute och fotat lite och spelat lite kort.
ska ut och konditions träna måns och curre tsm med agnes imorgon. najsi!
godnatt!

:)

vaknade kring 12.30 ronja sov ju hos mig. och somnade just efter 3. måns har då fått vila idag. så var bara där och mocka osv. vart hos agnes hela dagen, haha har även hunnit göra ett till hål i ena örat. satan vad ont de här hålet gjorde! ajja blev väl ganska bra ändå. haha gjorde två på ronja också. sitter nu i orrbyn med ronja och väntar på ostbågar. ska sen senare ut på en power walk med hunden hennes ;)
ajja kanske skriver mer senare, vi har inte så mkt för oss om man säger så.
puss♥

björsbyn

lördagen gick verkligen inte bra. han stannade två gånger på en trippel... förstagången kanske vi hade lite dålig galopp men andra gången var han bara lat.
tog nya tag idag, och de gick mkt bättre! vann LBn! :D nu är han då som vanligt, han hade nog bara en dålig dag på lördagen. I LAn var det en A:0a red långa vägar men ganska högt termpo, hoppade 1,2,3,4,5 hur fint som helst! 6an var en kombination, skulle gå utanför ett hinder för att få en bättre väg men de blen snarare sämmre. för han var så sjukt stark. blev inte riktigt klar innan hindret, han var lite högerställd så fick ett litet stopp, sen tog jag om de och de gick hur bra somhelst, hoppade sen 7,8,9, & 10 så sjukt bra! känndes verkligen bra!♥

är nu med ronja ska chilla på hela kvällen blir att hon sover hära :)

1 juli 2011

har nu kommit hem och väntar på middag. skulle äta nå grillad kyckling. har vart nere i stallet och packat. klippt manen, svansen och pannluggen och äntligen ser han ut som måns igen. han har ju sett ut som en liten vildhäst ;) hhaha ska bara tvätta han imorgon på morgonen sen är han redo att hoppa som en gud! tävlingarna för ponny börjar ju först 15.00. ska hinna knoppa manen också. det är ju andra kvalet för mhpc och nu måste jag ju vara med på dom två sissta för jag ver ju inte med på det första :( och de är bara två som räknas. bara att hålla tummarna att måns är lika fin som när vi hopptränade sisst! :D
btw så är hela juli uppbokad. nu i helgen är det ju tävling i björsbyn,  sen är det tävling i boden, men ska bara ena dagen så jag inte tröttar ut måns. 21-23 ska vi ner till brunsflo, sen helgen efter det tror ag de är överkalix. hoppas nu bara att måns är lika taggad på att tävla som mig!
nu tror jag maten är klar. hejdå!♥
<3

you're all i need

har inte hunnit blogga nå på hela dagen, men såäre.
väkte agnes imorse, red ner hästarna till stallet och dom har fått sig nya skor. sjukt varmt var det. sen hem och dusch sen på byn och handla mat. hem till agnes och laga den. och de blev ju allt annat änn gott. lyckades bränna pommesen och häva en varm stekpanna på en plast skärbräda så den fastnade, haha lyckat!
wille följde med oss till agnes. och jag körde hans fiddy ute på ängen, haha så kul de var. måste erkänna att jag var ganska duktig var bara lite svårt de där med att växla. ajja har firat ronja nu på kvällen. käkat lite tårta osv. vi tog oss en kvälls prommis i det sköna vädret sen. och vi planerar att sova hos  ronja till veckan och ha det trevligt.
ska ver till stallet och tvätta min smuttsiga häst, ska sen pack lite också.
godnatt♥

RSS 2.0