31 januari 2012

Hej, slänger in ett snabbt inlägg nu innan skolan. Igår gjorde jag lite matte sen for jag till stalelt red måsse i ridhuset. Sen hem och la mej i sängen. Ska snart gå till skolan och slutar´halv 3. Ska då hem och baka muffins :D Emma har måns idag på lektionen så jag får stallfri dag.
TTYL!

12.49

Sitter i klassrummet nu och ska göra nå svenska uppgifter men glömde pappret hemma. Har sen två lektioner kvar och sen slutar vi. Ska hem och äta (a) hehe och sen blir det stallet, och sen hem och sova! Gode skönt! Jo men ska fortsätta här nu, Hejs!


29 januari 2012

Hallå. Känner att jag inte riktigt har något att blogga om för tillfället. Följde iaf med emma på hennes basket match i sunderbyn, och de far faktiskt ganska kul att sitta och kolla, plus att dom vann så. Har sen vart ner till stallet, och sen bara chillat. Känns dock som att jag håller på att bli sjuk. Vilket jag inte har tid med nu!
Så de blir en tidig kväll ihopp om attt känna mej friskare imrn.
Godnatt!

godnatt

Hallå, är sjukt trött, och ska snart ta och sova. Började se en film som verkade väldigt bra, men orkade verkligen inte se klart den, live free or die hard hette den.
Annars har jag inet gjort mycket idag var ner i stallet på förmiddagen, sen har jag och Ronja bakat muffins.
Och sen har jag bara chillat med kusinerna. Imorgon ska jag sova, och tyvärr göra någon svenska sak som ska vara klar på måndag..
Godnatt♥

23.50

Hejjj, ligger nu i sängen och har just tvättat bort allt smink åde. Skoldagen rullade på fint. Slutade halv tre och fäljde då med ronja hem, lagade oss en god kycklingsallad till middag. Sen gick vi och mötte upp anna och gick sen till gårn. Såg en dåålig film och sen gick jag hem till ronja och åt kex och ost! (a) Har inte hänt något annat speciellt.
Måsse har vart hos tandläkaren och han var inte alls så rolig i munnen. Lite hakar som var vassa, men nu är dom borta iallafall, passade på att vaccinera han också, eftersom att vi annars hade måstat göra de mitt i tävlingssäsongen.. Så ska ner till stallet imorgon och skritta, och blir att ta de lugnt i veckan.
Har inte nå mer att skriva nu, godnatt♥



svar på kommentar

Fick en anonym kommentar om hur jag brukar konditionsträna måsse.
Så hade tänkt försöka svara på den.
De är lite olika, antigen så kör jag intervaller typ 5min arbetsgalopp sen 1min ökad galopp och sen skrittar jag i någon minut och kör 5min arbetsgalopp igen osv. Sen ökar man tiden och tempot eftersom han får bättre kondition.
Sen brukar jag även fara ut och lång galoppera, och de tycker han är kul! Och ibland så galopperar jag i djupsnön, för de är ju riktigt bra träning. Annars finns de ju bra markarbetes övningar som ger bra kondition.
Hoppas du blev nöjd med svaret! :)
Bara att fråga på!

27 JANUARI 2012

Hejsan, fredag idag! :D Skola till halv 3 och sen vet jag då inte vad jag ska göra. Igår vara ja då först på skolan sen direkt ner till stallet och red måns, sen gick jag och ronja på en power walk, och sen körde vi lite träningsappar. Ska nu fixa mej och sen knalla iväg i kylan mot skolan. HEJS!

Stan

Heej, ska till stan idag med klassen. Väldigt chill ska gå på um, käka på exotic och gå på stan. Har inget speciellt att inhandla. Här är en bild på dagens outfit.
Hejs!


måsseboy<3

Ligger nu i sängen och ska ta och sova. Måsse var då galet pigg idag när jag red. Jobbade på väldigt bra i traven. Hoppas det håller i sej. Ska inte dra ut på dehär inlägget mer, godnatt!

23 januari 2012

Tjenare, har bakat nå torkade bröd på hkn idag, så åt dom till lunch. Är då iaf inte hungrig. Har nu idrott, svenska och spanska sen ska jag hem och sova! Sen blir det stallet ikväll efter ridlektionerna. Blir nig ett konditionspass skulle jag tro.
Hejs!


22 januari 2012

hejhejhejhejhejheJ! igår var jag först ner till stallet och red måns, red ett pass i paddoken. Gick sen på en lååång promenad med ronja och viktor på kvällen. Väldigt trevligt, ronja sov sen hära och de blev en ganska tidig kväll. Steg upp vid tio och sen drog vi till kyrkan på konfa grejs.. Hade ju kunnat vara roligare. Efter det tog vi oss en välbehövlig powernap. Har sen vart ner i stallet och ridit måsse, och han var nå så sjukt fin. Pigg och glad! :D Ska nu se på nå program och sen sova. Godnatt!

20 januari 2012

Heeeeej, gud så skönt med helg! Skönt att ha gjort bort no provet är ikapp med matten osv osv. Gick till viktor efter skolan och kom just hem, ska nu baka nå gott med mamma. Och sen vet jag inte vad jag ska göra. Blir nog att chilla och äta massa onyttigasaker ;) Ska nog också börja planera inför tävlingsterminen, vilka tävlingar vi ska fara på. Gud så taggad jag är på att de ska dra igång! Btw så är det bara 32 dagar tills jag fyller år! :D De är ju najs om något. TTYL!

19 januari 2012

Hej, dagen gick ändå ganska bra, för att vara en torsdag. Gick sen hem till agnes åt, och de alldeles för mkt.. Gick sen till stallet. Red måsse i paddoken. Underlaget var faktiskt riktigt bra och måns skötte sig bättre än på länge. Dock var de lite blåsigt och kallt, och jag red i mina kingsland ridvantar vilket inte var ett så smart val.. Ska nu träna lite till biologi provet vi har imrn och så hade vi nå glosor också. Sen blir de sängen. Hejs!

18 januari 2012

hejhejhej, dagen har vart ganska chill. Har faktiskt vart duktig och gjort massor med läxor, eller ja lite iaf. Har vart och tränat med ronja också, och shit vad jobbigt de var.. Fast de är ju lätt värt de, ska nu se på nån film och sen sova, är sjuk trött. godnatt!

Halvdag <3

Tjenare, har halvdag idag :D så har bara engelska och musik och sen slutar vi! Nice om något. Men måste tyvärr ta och göra nå läxor.. Emma har måsse idag så har stallfri dag, ska då gå och lägga mej tidigt.
Hejs!


Kalsbslsnaöaosvanöxo

Hejhej, har lunch nu. Och har ätit nå chikennuggets till lunch. Inte alltför gott. Har ni idrott, svenska och spanska sen slutar vi. Ska hem dirr och äta, är så jäkla hungrig -.- jo men Hejs <3


15 januari 2012

Hej, uppdatering är verkligen inte på topp nu när min dator är trasig. Är inte så mkt för att blogga från mobilen. Men de får ni stå ut med. Har hunnit vara ner till stallet och rida Måns idag, sen har jag vart med Agnes, och sen träffat viktor ett tag. Ligger nu i sängen och ska väl snart ta och sova. Skola imrn och jag har alldeles för mkt läxor att göra.. Ska rida ett konditions pass med Måns också.
Godnatt <3


Rubrik osv

Tjatja, Sittet just nu hos våra kusiner. Har ätit tårta och massa onyttiga saker. Red måsse innan idag och han var pigg och glad! :) imorgon ska jag bara ta de lugnt se ngn film osv hemma. Ganska skönt de med. Godnatt


the good life

HEJ, sitter nu på datorn nere i källarn lyssnar på musik, för at min har gått sönder.. :( Gör inget intressant alls.. Börjar bli less på de nu. Imorgon ska jag rida ett ordentligt pass med måsse! :D Emma rider han idag. Annars har jag då inga planer tror jag. Ha en trevlig kväll <3

13 januari 2012

Hejsan, ligger i sängen nu och ska se på en film. Var hemma från skolan idag. De är ju fredag den 13 idag :o kanske är lika bra att jag bara ligger hemma i sängen.
Har inget mer att säga, Hejs!


Fuck yes it's friday... Tomorrow!

Hej ligger i sängen nu och känner mej inte alls frisk.. Mår illa och har ont i huvudet -.- får se hur de blir med skola imrn. Mamma har vart och fixat stallet år Måns. Imorgon är de fredag och planerna var väll att fara in till stan med Agnes och se på bio. Och shoppa lite. Ska nu fortsätta att spela på iphonen, haha som jag gjort hela dagen.
Hejs!


11 januari 2011

HEJ, ligger i sängen nu och ska snart sova. Har varit ner i stallet och tagit hand om måsse. Red han i paddoken i djupsnön, så de var ju bra träning för han. Orkar inte skriva mer nu, så godnatt!

Dagens outfit

Går dagen outfit, sitter på skolan nu. Har två lektioner till sen slutar vi. Nice!!


första skoldagen - check

dagens låt: cannabus dagens frisyr: utsläppt dagens smink: foundation, mascara, ljus ögonskugga dagens klädsel: jeans, linne, stickad tröja typ, underkläder dagens planer: chilla dagens godis: inget dagens vill ha: ingen aning, pengar? dagens saknad: viktor dagens drog: sömn dagens tråkigaste: skolan dagens finaste: måns dagens kram: ingen dagens önskan: ingenting dagens humör: trött, sur, less.. dagens borde: sova, läxor dagens parfym: paris hilton- can can dagens sysselsättning: skolan sängen stallet dagens längtan: sängen dagens fundering: inget speciellt dagens middag: palt dagens skratt: jadu ingen aning dagens tanke: för trött för att tänka dagens smycke: norrbottens ring- nån annan ring halsband, örhängen dagens köp: inget wähh ingen bra dag idag, gick och la mej i sängen efter skolan och somnade direkt. Skönt fast nu lär jag ju inte kunna sova inatt. Fast de är ju skitsamma nu är jag då inte trött nå mer. Annars ska jag inte göra något, tagga till skolan (y)

. Jdlxbsöziavdöxosbal

Sitter på skolan och har lunch i typ en timme till.. Och inget att göra. Och äcklig lunch var det. Och så har jag ont i huvudet och magen. Och inget är då bra.. Fy fan vill hem.
Hejdå


10 januari 2011

Godmorgon bloggen! Hinner slänga in ett litet inlägg så här innan skolan. Var ju som ganska trött imorse, även fast jag inte somna allt för sent. Är nästan klar och ska sen gå till skolan. Skulle då tyvärr inte förvåna mej om vi fick nå läxor idag, de fick vi ju första dagen efter sommarlovet, helt sinnes.. Anyway så ska jag och ronja ut i snön och leka med erik efter skolan ;) Hehe och sen ska vi dricka varm obóy!
TTYL!

you make my day

Gårdagen var förjävla chill. Och vaknade med träningsverk, så de är ju bra. Tyvärr ville man ju bara gå och lägga sej igen och aldrig stiga upp igen när det var -23 ute. Jag och Agens kockade oss amerikan pancakes och nå baugetter, riktigt gott. Krigade mej sen ner till stallet i kylan och rörde lite på ponnyn. Sökte fram det varma kingsland stalltäcket också. Ska nog mysa ner mej i soffan och se en film eller nå så här innan skolan. Är då ingen ideé att gå och sova tidigt, då får man bara panik när man ser hur mkt klockan är och så går de ju vekligen inte att sova.
diggar mitt nya skal, syns kanske inte så bra på bilden men det är en jävul med horn :P
två bilder från min och agnes spa kväll :)
Jaja men ha en trevlig kväll osv♥

take it to the top of the world

Kom just hem från stallet och har vart och ridit måns :) Han var fin somvanigt.
Har tyvärr inga planer för kvällen, vilket känns lite tråkigt. Tror nästan attt jag ska ha en liten spa kväll.
Har förövrigt börja läsa en bok som verkar riktigt bra
Jo hejs♥

123456789

Tja Tja bloggen. Tillbringade kvällen med ida och ronja. Gick över en äng i djupsnö, något jobbigt. Har ätit chips och annat gott, som vanligt ;) Ronja slaggar här inatt igen och ska väll se några avsnitt gossip girl eller nå :)
Ska siga upp tidigt imorgon eller så är planerna iaf :P
Godnatt♥

welcome to my world

Kan säga att jag var mer död än levande imorse kvart i sju.. Eftersom man kom i säng kring halv 4. Allt rulade på bra imorse annars, red måsse en sväng innan 11 höet. Ska nu ta en varm dusch och sen beställa hem mat från selmas. Och sen hitta på nå roligt med brudarna!
Känns inte bra att de är fredag idag, snart skola..  Jo men ha en trevlig dag! för de tänker jag ha!♥

5 januari 2012

hatar blogg.se går itne att lägga upp bilder... -.-
Agnes sov ju här i nattt, vaknade där kring halv ett. Å5t lunch och sen for hon hem och jag for ner till stallet. Fixadee allt åt måns. Ska nu trycka i mej en toast och sen vänta på Ronja. Något som inte är lika trevligt är att vi har stalljour i morgon och att jag måste stiga upp halv sju... Ska iaf rida måns före lunch och sen får jag se vad man hittar på :)
HejsSvejs!

nattbak

hej, tog de chill hemma hos agnes till nio någon gång. Gick hem till mej och kom på att vi skulle baka cup-cakes! Så här mot kvällen. Måste säga att dom blev sjukt goda, har alldrig gjort så goda muffins! Ska häva upp bilder sen men nu ska vi ut på en prommis igen och bränna lite.
Hejs♥

4 januari 2012

Tjo, ligger i agnes säng nu och väntar på att hon ska äta klart. Har vart i stallet och gjort en makeover på måns med matilda. Rakade han ovh klippte man ovh svans. Han blev riktigt snygg! :D Ska nu gå på en låååååånng prommis med agnes, har lite smått överskåtts energi..
Hejs♥

3 januari 2012

Hej, har inte gkort något intressant idag. Vart i stallet osv. Vet inte vad jag ska hitta på att göra nu heller, Har snöat hela dagen ovh blåst.
TTYL

2 januari 2012

Godmorgon, ska snart hoppa i duschen. Blir att fara till stan med ronja med 11.50 bussen. Sitta och ta de lugnt på nå fik ooch kollla lite små saker. Ganska mysigt om jag får säga de själv.
lite sne bild på emma och måsse.
ha en trevlig dag osv ♥

2012

Hej, ska skriva lite om 2011 sen när jag har tid och ork.
Nyår firades iaf med dom här fina brudarna ovan. Vi lyckades kirra oss god mat, bål t.o.m ;) Inte illa.
Stod sen och skålade och kolllade på raketerna i rondellen :P
Hade en mycket trevlig kväll ♥
Efter det knallade jag och ronja hem till mej. Steg inte upp förens 3 idag och har inte gjort något speciellt heller.
Eller jo, har rullat mej i snön i bikini ;)
Ska nu gå och vara social med kusinerna :)
Hejs♥