uteritt


Red ut med agnes och hästarna ensväng idag i fin vädret. Han skötte sig väldigt bra, blev bara lite busig ibland men annars så! Imorgon har inte jag han så kommer inte skriva något förrens på onsdag. Hejdo!

månsi


Blev konditionsträning med måns i ridhuset idag. Grabben var fin bara jag som är lite ovan eftersom de var ett tag sen jag red. Lindade sen hans ben och lite annat ointressant. Imorgon blir det mest troligt uteritt istället, fast får ta de efter konfan. Om ni vill veta vad laja har gjort idag så har hon varit på disney world i paris! Lite fuskigt sådär. Men nu ska jag kila iväg och trycka tacos, hörs tomorrow!
/ronja

weho


Lisa har ju nu farit iväg till frankrike och lämnat oss andra kvar. Nej men nu har hon iaf landat och får hoppas att hon har det riktigt bra där! Ska blogga lite åt henne eftersom jag ska ta hand om måns! Idag ska han få vila, kanske bara går med han ensväng. Imorgon blir det uteritt med agnes så skriver imorgon! 

/ronja

22.56

Har vart nere i stallet och ridit måns och han var himmla fin på slutet! Red bara igenom han. '
älskade ponny♥

frankrike

Mina fina tjejer kommer sakna er nå sjukt.
Vi åker ju till frankrike imorgon.
Kommer bli rättså najs, gå och shoppa i paris! och gå på disneyland åde. Ska shoppa gärnet ;)
Matilda och ronja ska iaf ta han om lill måns!♥
Ska ner till stallet på nå tag och rida måns, sen packa klart.
De enda som är surt är att jag missar hela lovet...
Jo men de blir nog bra.
Hejs!

cha cha bloggen!

Skolan idag gick väl bra, gick hem på lunchen och käkade. Slutade kring halv 3. Gick då hem och har bara tagit de lugnt. Vart ner till stallet och kollat till måns osv. Ska ta och gör lite spanska glosor tror jag. Och sen blir de tv.
Har sjukt mkt att göra imorgon. Måns ska ridas ordentligt bland annat.
TTYL



24 oktober 2011

Johej! Dagnes har vart ganska chill. Efter skolan bakade jag och ronja muffins.
Har sen vart nere i stallet och ridit måns. Han var helt crazy. Var länge sen han var så här pigg.
Imorgon har jag stallfri dag så får se vad jag hittar på.  Har också gjort kräm idag, hehe och god blev den.
Hejs! ♥

23 oktober 2011

okej, javet att jag inte har bloggat på tyyp 23445 dagar... har haft lite fullt upp.
I fredags vilda måns och jag agnes, ronja, ida, viktor och wille tog halv fem bussen in till stan och såg paranomal activity 3. Och jo den var läskig :P Allt blir ju mycket läskigare på bio också.
Igår hoppade jag med måns, och han var riktigt fin! :D♥  Märks att de var ett tag sen vi hoppade, för taggad de var han. Sen efter det, gick jag och ronja till uno och köpte lite godis osv. Sen tog vi de lugnt hos mej.
Idag har då jag och agnes hunnit kratta klart allt, så vi känar lite pengar. Har sen vart ut och gått mede måns. Och ska börja läsa lite från en deckare som ska vara klar efter lovet.. Ska också ta och fixa naglarna och ha en skön och tråklig söndag somvanligt då ;)
Johej! 


Tomorrow's another day

Vart på skolan som vanligt, ganska chill dag!
Satt kvar ett tag på skolan och gick sen hem. Har vart ner till stallet och ridit måns innan lektionerna och de gick riktigt bra :) Ska ta en lugn kväll framför tv'n. Ja de blir bra. Imorgon ska jag ta och boka biljetter till paranomal activity 3! Tror ni najs de kmr bli!

18 oktober 2011

Hej, slänger in ett snabbt inlägg innan jag går till skolan. Har kemi prov idag...
OCh slutar 14.30. Efter det ska jag ner till stallet och rida måns. Igår skrittade först jag och agnes ut och sen red vi lite dressyr i paddoken.
TTYL!

johej!

Hejsan allihopa!
Helgen har spenderats med några fina♥ Agnes och ronja sov här inatt, och idag var de nå konfa grejs...
Efter det gick jag hem till agnes och körde in lite ved, sen hem till mej och kratta löv. Skulle tjäna lite pengar så vi har råd att gå och se paranomal activity 3 på fredag! :D Hoppas den är riktigt läskig. Har förövrigt inte hunnit  med så my cket mer idag ska träna lite till kemi provet om jag ids.
Gårdagens ridpass: Red först fram han lite som vanligt, hade sen två bommar på ena långsidan. Red först i normalt tempo mellan dom, sen kortade jag ihop han och försökte få in så måga som möjligt och sen längde jag han. Och shiit så lydig han var. Sen kortade jag han halva vägen mellan bommarna och längde resten!
bäst ponnyn! ♥
Hejs!

Someone like you!

Gårdagens ridapass: Red Måns i paddoken för de var lektioner. Red fram han vanligt flyttade för skänklen osv. I början var han ganska  hård och tung i handen. Men sen blev han ganska mjuk. Fin ponnyn min. I kväll blir det att rida i paddoken igen för de var western i ridhuset.

Sen efter det blir det vidare mot agnes på "spa kväll". Dagen har väl gått ganska fort fick sluts efter vi gjort so provet, gick då hem till mej med ronja och bakade en blåbärs paj! Tror ni de var nå gått??
Nä nu ska jag ta de lungt vid tvn.
TTYL!



12 oktober 2011

Men hej igen. Efter skolan gick jag till agnes och dampade med henne ett tag.
Har just sett på efterlyst, för de var ju lite om råne. Ska snart ta och sova. Var så sjukt trött imorse.
Imorgon är de äntligen torsdag och de betyder ju att de snart är helg. Fast blir inte att sova ut nå, för vi har stalljour.. Ska rida ett dressyrpass med måns här någon dag. De behövs verkligen!
ajja godnatt!

lunch

Hej, sitter nu hemma på lunchen. Engalska provet tror ajg gick ganska bra ändå.
Ska göra mej nå varma mackor och sen gå tillbaka mot skolan.
Sen blir de väl stallet skulle jag tro.
Cya!

11 oktober 2011

Först skolan somvanligt idag, sen gick jag hem och åt nå. Sen vidare till stallet med agnes. Fyllde all mat åde.
Åkte sen hem och skulle baka socker kaka. Den första blev inte så lyckade för jag hade visst råkat häva ugnen på 275 grader iställer för 175! Den andra blev då himmla god! :) Ska nu träna lite engeska, prov imorgon..
Så godnatt!

rubrik

Efter en väldigt lång tid tog jag mej upp ur sängen imorse och gick nästan sovandes till skolan. Skolan gick förövrigt helt okey. Efter det tog jag mej en liten powernap, åt middag och for vidare mot stallet. Fixade allt åt ponnyn, stod och borstade och myste med han lite. Men han fick vila idag. Imorgon rider emma han, och jag ska träna lite till engelska provet vi har på onsdag. Annars ska jag snart lägga mej i sängen så godnatt!

9 oktober 2011

Robbanträningn idag gick bara bra! Vi hade en liten bana på låg höjd. Man skulle lägga en liten volt före och efeter varje hinder. Till en början var måns lite små lat, men sen kom han igång lite bättre. Han hoppade iallafall jätte bra.
Har lite filmer på de, men fårse om jag ids häva upp dom :P
Annars har jag inte gjort så mycket, ätit kyckligsallad från selmas och sen sett på lite film. Dagen kommer fortsätta lika slött.
TTYL!

fettma hos agnes!

Hej!
Steg upp vid halv 10 for till stallet vid 11 blev lite konditionsträning med agnes.
Måns var helt crazy!  Aja de funkade de med.
For sen hem och duschade åt middag och sen packade jag min väska och drog vidare mot agnes.
Tröck i mej ännu mer mat, och rullade sen vidare mot gårn.
Satt där i ngn timma och sen gick vi hem till agnes, ska sova hära inatt.
Vi har för övrigt fortsatt att trycka i oss popcorn och godis...
Och imorgon blir det upp tidigt för robbanträning.
ja godnatt osv! ♥

heeej

Kom just från stallet, red som sagt måns barbacka i ca 40 min och han var riktigt fin! Efter det chillade jag och agnes i köket med saft och muffins, förhörde henne på nå tyska glosor. Det verkar vara väldigt vindstilla ute just nu, dom hade ju lovat att de skulle bli storm :p Får väl se hur de blir med det då. Känner mej lite smått övertrött så ska snart ta och sova, godnatt!♥

dfghjuygtvbnm

Har igentligen inget kul att skriva, gick till agnes efter skolan. Grymt jobbig dag idag på skolan osv osv.. haft svenska prov.
Blir kanske att rida ut med måns och agnes idag. Imorgon är det äntligen fredag!
jahejs!

orientering

Sitteer just nu och lyssnar på musik och ska göra klart so'n... Hade ju orientering idag och ja vad ska man säga de hade ju kunnat gå bättre om man säger så :p Virrade bort oss ett litet tag hittade sen stigen igen, men de blev då itne många kontroller som vi hittade. Gav upp lite på slutet och gick hem. Så vi slutade kring 11. Gick  hjem till ronja och käkade plättar. Sen kring halvtre Gick jag och agnes till stallet. Blev en uteritt och måns var så sjukt taggad! Bara steppade osv. Fast sjukt fin var han ändå, mjuk i handen och jobbade på jätte bra! :D Jani imorgon är de torsdag och de betyder att de är en jobbig dag. Har iprincip bara fem minuters hål och slutar ändå halv  4. Ajja de är ju snart helg ingen. najsi! På söndag ska jag vara med på robban träningen. Ronja sover här på fredag också!
hejs!♥

21.06

Hej, har inte bloggat på ett tag nu, har inte haft tid. Igår var de först skola somvanligt, var sen med agnes, wille, lt och ronja ett tag. Sen for jag och agnes vidare mot stallet rakade curre och red sen ponnysarna. Idag har emma fått rida måns och jag hade stallfridag. Då for jag och agnes ut och joggade! Har seen bara vart hemma och tagit de lungt. Imorgon är de orientering på skolan. Rättså chill förutom att vi ska vara i skogen då.. Sen blir det mest troligt att rida måns brabacka i paddoken, beroende på vädret. Har inte nå annat att säga, hare bra!♥

3 oktober 2011

Hej, sitter hemma nu på lunchen. Vi har fått vårat nya schema idag, och vi har ganska långa luncher, lite bättre än att ha typ en halvtimme. Slutar där kring halv 4. Ska ner till stallet och raka curre och sen rida månsi! :)
ja hejs!♥

1 år!

Hejsan! Kom på att jag tror att vi hämtade måns från stöcke 1 oktober förra året om jag inte mins fel.
Tänk så fort tiden går! Säger bara att han är nog den bästa ponnyn man kan ha!
Finaste prinsen min! ♥
Ha en trevlig kväll!!

1 oktober 2011

Heejj, kvällen igår var ganska chill gick först och åt på bk med erik, efetersom jag var barnvakt åt han. Sen gick vi till stallet och tog in måns. Sen vidare mot gårn. Såg ngn halvdålig skräckfilm osv.
Har vart net till stallet och ridit  måns nu på morgonen. Och sittet just nu i bilen påväg till farmor och farfar.
Har inget annat att skriva just nu så hejs!♥

RSS 2.0