freedag igen

shiit har verkligen inget att skriva, men men, kvällen har spenderats med ronja och vi har spelat wii! haha säger bara en sak. vem är bäst i basket?? jo jag! vem är bäst i bowling?? hehe jag! ;) och vem är bäst på typ surfning? jag! ;) ähh ni fattar jag e grymm på wii, eller ingentligen bara ikväll brukar inte vara de. och vid det här laget borde jag nog ha magrutor för länge sen, så som vi har skrattat. har även annmält till LC:1 på dressyr tävlinhen här hemma! :S får väll se hur det går, är nöjd om han inte hoppar över staketet. men blir nog bra. btw så såg jag en mygga ute idag. usch, ska pissa på alla myggor jag ser.....! och det är typ sommar ute nu, iallafall nästan. och de påminner mig bara om att jag måste hitta en ny bikini. känner mig alldeles seg i huvudet, är nog dax att sova efter en lång vecka! de är faktist bara ca:6 veckor kvar till sommarlovet! awsome! ska gå och tvätta bort sminket nu, godnatt iallihopa. ♥
snodde en bild från ronjas blogg, seriös som vanligt ;)

lunch

sitter hemma nu på lunchen och äter tårta :) vaddå tjockt?? (a) ska tbx till skolan och ha idrott, sen slutar vi! ska äta massa gott med ronjarövardotter idag. hehe :D blir nog och sova där eller här hemma. så grymmt sköönt med fredagm ;)

9. En gammal bild på dig själv

har typ ingen gammal bild på mig själv hära.
hahaha omg, en bild på mig och ronja, är typ 100 år sen.
ja om ni ite ser de så är jag till höger ;)

staaan123

nu har jag fått skriva om dehär 3 gngr så nu blir det bara kort!!!!!!!
dagen var väldigt chill, fördetförsta så hade vi halvdag, sen drog jag, ronja och ida till luleå och shoppade! :D känner mig väldigt duktig, handlade inte als mycket. bare ett par örhängen till skolavslutningen, underkläder, foundation och ett par skor. fast dom betalar mamma. har även hunnit käka på dagobert. och ska vidare mot stallet på städdag... usch! ska gå en promis med måns också.

22.08

hade ju lektion idag, först red vi fram dom som vanligt jobbade dom och så, men sen körde vi lite lekar/kondition. lekte typ nå då man ska jaga varan, hehe de är svin kul. man ska ha saker som  man kan gömma sig bakom också. sen så hade vi bara någon typ stafett! drar till stan imorgon med ronja och ida. najs najs. synd inte agnes kunde följa bara. men de blir väll fler gånger. right? nu ska jag dra mig mot sängen.
puss'n

spanska suger...

hola, llegó de la escuela por un tiempo, tratar de calmar los días! MÅNS es lo mejor para que todo el mundo lo sabe! jabrahej!
haha nä skämmta bara, så bra är jag inte på spanska, finns ju något so heter google translate. (a)  ajja, skolan var chill gick och tjocka en kyckling baugett på lunchen. jag och ronja är typ stammisar där! borde nog fråga om rabatt, hehe :P min skolavslutnings klänning har kommit, najs! och min skinnjacka har fått komma fram ur garderoben, och vinterjackan har gått i ide. btw så är det min dopdag idag, haha så ska nog ta och baka en fet tårta.. de är jag värd ;) sen ner till stallet och motionera ponnyn. cya ♥



8. Ditt favorit citat

haha, hmm jag har inget favorit finns ju många bra. ;)

måns<3

asså ni fattar inte hur jävla fin måns var idag! han jobbade som ett djur, haha fast de är han ju men men, ni fattar! han trampade in un der sig svin bra. och var bara pigg och glad. så himmla härligt när bara allt stämmer. vet inte vad som har flugit i han, han har skött sig perfekt hela påsken och nu fortsätter han på samma spår. hoppas de håller i sig.

mjukglassss!

chill dag idag på skolan, slutade 14.10 istället för 14.30 nu sak vi fara på byn och köpa årets första mjukglass.
sen ner till stallet och fixa till måns♥  har spanska prov nästa vecka inte kul :(
men skriver mer sen :D

film från hoppträningen


woopwoop

Passar på att slänga in ett inlägg medans jag ändå är inne! Okej misstolk. Ja de är inte Lisa som skriver som ni kanske märker? Gjorde iaf en snabb header till henne, den ser ganska cepe ut för att bilden är typ sneee. Fast ska göra en bättre när jag ids..nångång. Tryck på F5 om ni inte ser!

jabrahej :D

7. Något du är beroende av

de är väll typ mobilen och datorn (a) haha! och lilla måns♥

v.17

juste gjorde ett schema åt måns

25 april

kinde inte låta bli att vara med på hoppträningen idag, gick super bra! :D hoppade bana på 1m-105. har annmält till vännes också. ska bara åka över dagen på söndag för vi har dressyr tävling hela helgen, så vi måste ju hjälpa till. annmälde till LC och LB men ska byta LCn mot en LA!
har äntligen fått låna mammas mobil, man känner sig lite lätt handikappad utan. men men. känns bajsigt med skola imorgon. ska be ronja fixa en header åt mig (A) nu ska jag käka popcorn. måste ju avsluta lovet bra ;)

godmorgon

nu ska jag käka frulle ocvh sen dra ner till stallet och se på robban-träningen. men ska inte vara med..
och jag kom just på en hemsk sak. det är skola imorgon! usch säger jag bara.
tror vi har bad också, inte kul ;)

6. Födelsedags önskelista

svårt att säga vad jag önskar mig i februari nästa år...
  • pengar
  • iphone 4
  • kingsland kläder
  • shopping dag med mamma (a)
asså nu kommer jag inte på  nå mer just nu, finns säkert massa mer :)

söndag

har gjort absolut inget idag, bara ridit måsse. har försökt hitta kläder till skolavslutningen. och tror jag har hittat en bra klänning. :D äntligen! nu ska jag gå och käka fruktsallad. nyttig tjej ;) ska försöka hinna med stan imorgon, eller på torsdag med agnes. kvällen kommer fortsätta lungt, spela lite kort se någon film osv.

madagaskar

ligger i sängen med aagnes, är så sjukt trött! sitter och as garvar åt madagaskar. inte helt normalt eller? ska se klart skräckfilmen imorgon, (a) och vi har då fått himmla mycket motion idag, gick först till uno, men de var tydligen stängt så gick vidare mot ok. sen hem. cyklade till stallet och gick på promenad med pollarna och sen återigen hem. har då motionerat klart för hela nästa vecka ;) godnattt! ♥

frint väder! <3

kom just hem från stallet, efter att ha ridit ut med agnes idag igen. helt underbart väder! red en himmla lånd sväng, först efter elven, sen träsket. haha sen drog vi på uno och köpte glass (a) blev en skritt paus då. sen galopp efeter eljusspåret. helt sjukt fina och duktiga ponnysar. sen fortsatte vi efter rix13 i fullgalopp! :D sen hem mot stallet igen efter sundsrundan. agnes kanske ska sova här också. skulle vara najs! om hon nu gör det, så ska vi äta fruktsallad istället för godis. erkänn att vi är nyttiga. :D
skriver mer sen. cya♥

5. Något som får dig att gråta

ja kan gråta för filmer, djur, irriterande/störda personer! haha

people change

följde med till stallet imorse och slöppte ut måns och curre, var inte de smartaste jag har gjort! är lixom död nu.
blir att chilla hela dagen, inte göra något speciellt. rida dressyr med måns osv.
nä nu ska jag ta en powernap! ;) 

gold digger

livet suger just nu... haha har absolut inget att göra. ids inte göra nå heller. kanske ska ta och fixa mina naglar :D saknar min lilla ponny, men årkar inte gå till stallet nu.


vet inte vad jag skulle göra utan dig.

måsse<3

här är en liten film från daniel träningen. måns hoppade så himmla bra ♥

4. Något eller någon som förändrat ditt liv


dom hära killarna ;)

:)

har just käkat hamburgare, och ska vidare mot stallet. blir att ridaut i de fina vädret. kvällen igår var mycket trevlig, spelade kort och såg på två skräckisar, rätt så läskiga ;) somnade där vid fem pga att jag och wilma fick nå utbrott på natten och skrattade åt allt och alla. hmm vaddå övertrötta?? ajja nu rullar jag mot stallet.

live like you die tomorrow

drog ner till stallet där vid 12.30 skulle ridaut med agnes, men curris tappa en sko. så vi fickk vända om. då red jag i paddoken istället, red lite dressyr även fast jag hade de skarpa bettet.
senare blir det att fara till siknäs och se nå skräckfilm osv. najs najs! :) ska käka massa godis också (a) haha köpte ju en boll i hårdplast till måns igår, man fyller den med godis. så ska dom typ rulla på den. iallafall så hävde jag in den till måsse idag och han sprang som en tok runt i boxen med den dära bollen. han ville inte ens gå ut i hagen. haha ingen häst kommer väll kunna sova nu. men men ;) nu ska jag ta och käka nå mat. cya!
måns ♥

livet är att: minnas gårdagen, drömma om morgondagen och att leva idag

var och såg hur många lingon finns det i världen med mamma. den var riktigt bra. nu är kusinerna här. :D ska rida med agnes imorgon. hoppas de är fint väder så kanske man kan ridaut. nä nu ska man väll försöka sova, så man årkar upp imorgon.

livet är att: minnas gårdagen, drömma om morgondagen och att leva idag.
men godnatt allihopa :D

3. En bild på något som gör dig lycklig

måns ♥ och kompisar såklart!

En som inte gör dumheter som ung, gör det som gammal

har inget intressant att skriva, bara att jag är uttråkad. finns absolut inget att göra :S ska köpa en leksak till måns imorgon. är sugen på att se en riktigt bra skräckis.  men inte själv. nu sitter jag iallafall och camar med ronja. tror jag ska försöka få någon i familjen att spela nå spel med mig :)

bilder från daniel-träningen


<3



betyder mer änn allt!







GLAD PONNY? :D <3
de var bilder från andra dagen när vi hoppade bana ute, första dagen var vi inne.










han blev lite mörk på bilderna där inne. ;)




blev några riktigt fina bilder, särskillt på utebilderna :)
wilma har fotat bilderna!

:)

godmorgon, vaknade himmla tidigt idag.... inte okey ;) ska väll ta och käka nå frulle. har inget roligt planerat idag. :( blir nog att städa rummet, för set serut som ett helvete!
Nä nu kurrar magen, cya later ;)

2. Din familj

min familj består då av mamma, pappa och lille syrran och brorsan ;) måsse räknas väll också :)

back in business

tjenare, tjenare, har haft fullt upp å har inte hunnit blogga, mån var förresten helt amazing på daniel-träningen i söndags. hoppade bana på lite drygt 1m och muren var på 1,10!! :D och de var ju första gången vi hoppade ute iår. gick iallafall super bra!  wilma fotade också massa fina bilder, men lägger upp dom imorgon.  ska fixa film sen. nu ska jag väll snart gå och sova eller nå. har inget att göra.
men cya ♥

daniel svenssonträning

kom just hem från älvsbyn. gick väll rätt så bra, har väll gått bättre om man säger så. han ville på att tränga lite i svängarna.men blev bättre på slutet. hehe råka flyga av också, eller ja inte direkt flyga gled mer av. imorgon skulle vi iallafall hoppa mer som på en tävling, tror de kommer passa måns bra. jag och wilma har då suttit och planerat hur vi ska bygga/fixa nya snygga hinder. blir nog najs.
och påskshowen blev också lyckad det bara kryllade av ungar!!! :O tror vi känade bra med pengar. sen så hade vi ett stort påskägg som man skulle gissa vikten på, och den som kom närmast vann det, och pappa vann!! :D så nu blir det att tjock (a)
men godnattt, blir tidig uppstigning imorgon :)

1. Presentera dig

ja vad ska man säga,? är en fjortonårig tjej som bor i en by utanför luleå. har en c-ponny som jag tävlar med i ponnyhoppning. mamma, pappa och två syskon. ja vad mer ska man säga ;) ni får väll fråga om de är nå ni undrar.

don't forget to smile

nu känner jag mig som en zoombie, konstigt eftersom jag bara sovit 5½ timme inatt, så ska nog gå och sova snart blir att gå upp tidigt imorgon. tur det är lov ;) men godnatt, snövit ska sova nu :P ahah

yeeh påsklov!!

dålig update igår i know, men nu är det ju lov så då jävlar ;)
det är så jävla skönt väder ute idag, ska gå ut och sola, eller kan man bli brun av solen änn?!? haha ajja är ju ändå skönt att liga där ute. är 18,9 + i solen :D och de blir ju inte sämmre för att de är lov!!! amazing! och sen så har jag faktist gjort påskkort till mammsen ;) hehe de ni, tackterna sitter kvar sen man gick i ettan.

   




asså erkänn de här är ganska likt mig, lika biff!! ;) haha fast nä.


hola

ja nu gör jag en sånhär liste igen :)

1. Presentera dig
2. Din familj
3. En bild på något som gör dig lycklig
4. Något eller någon som förändrat ditt liv
5. Något som får dig att gråta
6. Födelsedags önskelista
7. Något du är beroende av
8. Ditt favorit citat
9. En gammal bild på dig själv
10. En ny bild på dig och 13 intressanta fakta om dig själv
11. Om du kunde ändra ditt förnamn, vad skulle du heta?
12. Vad du är rädd för
13. En bild på din favorit plats i världen
14. En bild som påminner dig om gamla tider
15. Någon du skulle vilja byta liv med för en dag och varför
16. Din bästa vän
17. En bild som du aldrig lagt upp
18. En person som du saknar
19. En bild på dig just nu
20. Något som du ångrar
21. Dina drömmar
22. Din favoritlåt
23. Saker du vill göra innan du dör
24. Något du aldrig glömmer
25. Bästa dagen i ditt liv
26. Ditt favorit tv-program
27. En bild på en konstig tid i ditt liv
28. En osminkad bild på dig
29. Något du avskyr
30. Dagems outfit
31. Till sist vill jag säga

torsdag

är allmänt trött och funderar på att gå och lägga mig i sängen istället för att göra läxor. bakade cupcaces igår och dom blev riktigt snygga :D jenny skulle ta och rida måns idag, så far väll bara ner snabt och mockar med mamma :)
asså det är helt sjuk, fattar ni att de är påsklov imorgon bara tre lektioner kvar. fick typ veta för någon dag sen att de är påsklov nästa vecka! fast de var ganska bra för då går man inte och väntar på de hela tiden.
ajja men vi höres
gaah tagga daniel i helgen :D

15.49

chill dag idag igen på skolan :D fick sluta 14.40 ist för 15.25 och nu sitter jag och trycker bullar, kan livet bli bättre?? jo om inte den där satans läxan som ligger och vänter fanns... ajja ska väll ta och göra nä läxa nue ;)

cooler than you

nej nu börjar jag grina... skrev ett as långt innlägggg, så försvann det!!
rätt chill skoldag. för det första så fick vi sluta 50 min tidigare, för att lärarna skulle på nå grejs i aulan. och på lunchen gick vi på byn och köpte 2 B&J ! :D sen kom vi på att vi inte hade nå skedar att äta med, men smarta om vi är så köpte vi ett 20-pack med plastskedar. haha! men då har man ju kvar i skåpen om man köper mer någon gång. inte för att jag betalade, men de jämnar ut sig. usch har kemi prov på torsdag och matte prov på fredag. har säkert nå mer också som jag inte kommer ihåg. nog om skolan :P

blir väll stallet som vanligt sen ikväll. men måsse ska då få chilla idag ;) känner att jag måste fixa lite nya bilder på lill plutten♥ och måns är då verkligen duktig på att ta sönder grimmor... köpte ju två nya i  kiruna och den ena tog han sönder redan andra dagen han hade den ;) ajja något måste han väll göra i hagen på dagarna ;) juste fan! kom på en as viktig sak atta berätta! olle min gammla ponny var ju och tävla i kiruna med sin nya lilla ägare. dom var så söta! och dom vann LCn. så himmla kul. :D nä nu ska jag kila vidare!
hejdå♥
hittade en bild från hippo :D

she vill be loved

tjenixen ;) jag gjorde milkshake. den blev då gooood! ajja känner att jag måste ut och springa här någon dag. wilma skulle iallafall komma och hjälpa mig på danielträningen. bra de, så slipper man vara själv. ja inte för att jag brukar vara själv. men men :D nu blir de TV resten av kvällen. godnatt ! ♥

v.15

måns ridschema, ungefär :D

11 april

kom just hem från skolan, inte alltför pigg.... ska ta och käka nå, för maten på skolan är ju som vanligt inte god. :S
sen blire väll stallet och påskshowsträning, shiiit showen är ju nu på lördag! :O usch!! seen direkt efter showen, drar jag iväg till älvsbyn på daniel svensson träning, hoppas ponnyn är på bra humör ;)
och det är jävligt skönt väder idag!! solen bara steker. och jag måste köpa solglasögon (: funderar på att gå ut och steka ett tag, men får se hur de blir med det.
men cya later♥
<3
bilder från förra träningen 


10 april

godmorgon världen!!

ska snart dra mig upp från sängen, blir att fara ner till stallet och leda eller skritta barbacka ut.
kiruna

trötter här@

nu är jag jävligt trött...!!
godnatt allihopa ;)

kiruna


LB :D



finaste måns ♥

yeeh

bara så alla vet så håller jag på att städa!!! ganska cool va!?!? ;) filmerna från i helgen håller på att ladda upp på youtube. nä nu ska mäster städaren fortsätta hära.
cya ♥

Just the way you are

kom hem där vid 4tiden. har hunnit käka pizza (a) 
vi åkte ju upp till kiruna på morgonen, och vi vann LBn, och idag vann vi LCn och tvåa i LBn men bara en placerad. ponnyn var då great! ♥ fick ju lagomt panik för måns tappade en sko på fredagen, men som tur var så fanns det en hovslagare som kunde fixa det. (Y) och vi blev även meetingets bästa c-ponny! :D :D tror jag lägger upp film sen om jag ids ;) nä nu ska jag ta och st'äda mitt rum. 

*

kom på att jag kommer jju inte kunna blogga typ nå nu under fredag-lördagmorgon:) men sen.. dåni ;)

borde nog sova nue

måste säga att jag är jävligt tagg på att stiga upp 03.30 imorgon :( inte allt för kul. men vad gör man inte för ponnyn? right? :D men godnatt! ♥

kiruna kan ju ta sig....

är ju lagomt glad nue!! blev inte att åka till kiruna idag, för han hade måstat sova själv i "tävlingsstallet" och de kan han ju inte.. så nu måste vi typ åka dit upp svin tidigt på morgonen:( men de bra var ju då att vi hann hämta hans nya sadel, den satt verkligen super bra!! :D blev en ny magplatta också! snacka om välbehövligt. måsse fick sig också ett nytt equiline schabrak med sverigeflagga på. hade ju tänkt köpa ett rött schabrak men de fanns bara i ponny storlek kvar. nog för att han säkert hade kunnat ha det, men de blir så precis. usch är säkert jätte kallt uppe i kiruna.  blir tidig kväll idag.
men cya ♥

because of you

håller på att packa mina saker, och söker efter min gammal mobil.  mitt rum serut som ett bombnedslag ;o men de går inget vidare.... ganska chill och sitta och tänka på övriga delen av klassen, som sitter och har lektion ;) men måste ta och göra nå läxor :( ajja slipper iallafall skolan så. men ska försöka få nå gjort hära :)

dream like you live forever, live like you die tomorrow

kom från stallet där vid nio, månse var riktigt fin på slutet, sådär lätt i handen som bara han kan vara ;) iallafall så är jag ledig efter lunch imorgon, ska packa till måns och mig, äta osv. Sen bär det av mot kiruna. jag är inte alltför tagg på att sitta i bilen i typ 4h & 30min... men de funkar de med. Sen får måns vila upp sig över natten sen blir det en LB och en LA på fredag och en LB på lördag. Sen hem då. och olle ska ju dit med amanda, så då får jag pussa på han också!!
sen helgen efter kiruna är det daniel svensson träning. :) najs najs.
men hejdå! ;)

<3

drar till stallet på några minuter, ska bara bytaom. hejdå

f**kin' perfect!

jani, jag och ronja sittr nu och käkar hemma hos oss ;) var så 7kt hungrig glömmde äta frukost.! men men, vi hade lunch från 11.10-13.40 fett chill! men de var för att vi inte har någon slöjd idag. själv håller man på att sticka sockar på slöjden, bara ett problem. dom kommer typ inte bli färdiga förens till sommare typ. De där med slöjd är inte riktigt min grej ;) nu ska vi väll fortsätta chilla, och nöta nå weird spel ! :D
cya♥

tisdag 5 april??

idag har jag då inte gjort nå speciellt, mormor fyller år! :D

och att de ska vara så svårt att hitta ett par transportskydd som passar måsse.... suck. men nu har vi hittat ett par men måste troligtvis beställa, för det fanns bara kvar i babyblå. Så måns får ha lindade ben när vi åker till kiruna. vi åker ju på torsdag eftermiddag. chill där att vara ledig på fredag (Y) och vi kommer typ hem på lördagkväll/eftermiddag. najs att tävla. fast de är ju typ helt öde där uppe. haha! nä men ni får hålla tummarna för oss!
jag har då fullbokad dag imorgon. skolan först då till 15.25 sen hem, typ käka sen stallet och rida lektion. sen äre ju föräldrarmöte på skolan, inte för att jag ska dit men men. sen har min sadel kommit, men vi hinner ju inte hämmta den. men hämmtar väll den till veckan typ. måste packa på onsdag kväll eller efter skolan på torsdag. sen så dog typ min mobil idag :o fuck it!! får väll ta den gammla, men fattar inte varför den typ dampar har vart värsta försiktig med den. bortsett från att jag råka tappa den i toastolen... men de räknas inte för de var länge sen, och den mådde ju bra sen! ;) whatever! nu tycker jag faktist att jag skrev riktigt mycket :D juste mamma fick en bild av gallis nya ägare, och han såg ut att må bra. Dom var så söta. och galli såg så glad ut♥
cya ♥

hola

kom just hem från skolan, ganka chill dag. men äcklig mat :s annar har det väll inte hänt nå speciellt, och lär inte göra nå kul idag heller. Jenny skulle ta och rida måns idag! :) btw jag såg att jag har stegräknare på min mobil. :D awsome, haha nä men ganska cool ändå. nu ska jag ta och käka nå macka.
puss på er. ♥

Chillin at school

Tjubre! Ronster här, ehe jo men ska försöka vara seriös. Sitter på skolan nu och chillar bulle med lister och aster. Skulle egentligen ha haft bad fast palla inte vara med (a) så vi fick gå te stallet och fota en bild. Aja nu har vi snart spanska, typ bara vi 7or här i högstadiet eftersom 8orna är på prao i två veckor och 9orna skulle typ på nån teater. jeå men heis :D www.rsjoberg.blogg.se, den tycker jag ni kan kika på!

saknaden är stor

jaha, vi har ju sålt galliano till en familj i uppsala, känns hemskt....... men han kommer få det bra där. han åkte ju ner med lastbil idag på morgonen. tänk hur sjukt mycket den ponnyn har lärt mig. helt sjukt. tror att vi hade haft han i snart fyra år, och dom fyra åren har ju inte alltid vart lika roliga, men ändå fantastika. Kan bara säga en sak och de är att jag kommer sakna han grymmt mycket, men vet att vi gjorde rätt med att sälja. (tror jag iaf)
lilla älskade ponny <3
mins hur vi brukade fara ut och simma på somaren. fy fan vad kul. usch, nu är man ju lagomt glad. fast jag får väll åka ner och hälsa på han.

hurrrtig ;)

ja jag säger ju att jag har blivit hurtig! nu drog jag ut och joggade igen ;) även fast det var typ snöstorm, de ni, såg ju ut som ett emo sen, men whatever!! blev ca:6 kilometer. ronja sover hära ikv, najs najs. jävligt skönt att lägga sig med datorn i sängen, ny duschad och just vart och joggat. hahah ronja vände väll om där en bit innan oss. nu ska vi käka nå macka. blir väll att glo på nå film sen, cyao♥

sagoland

yes, kom från skolan för ett teg en, ronja hängde med. dagen gick ovanligt fort, drog ner till fiket på lunchen och käka buagett. bajs, har typ någon so sak till imorgon. far till stallet snart och rider måns ♥ blir att käka tacopaj idag, najs! :D ajja nu ska jag vara social med ronja. nu ska vi se skräckis! :D ronja lär ju bajsa på sig.
cya ♥

GODNATT

godnatt allihopa, bloggar mer imorgon har inte lust nu :)

tjeNare mannen :P

ska snart käka middag, blev väldigt sent. har även hunnit ge alla hästar kvällsmat. :) nu ska jag käka mat! ;)

söndag 3 april

har inte hunnit blogga nå på länge sovde ju hos agnes igår, najs najs, såg en skräckfilm som var sådär sen såg vi "tusen gånger starkare"  gick väll och la oss där vi 2 tiden. sen började vi dagen med att titta en till skräckis, men hann inte se klart den för vi skulle till stallet och rida ut, i fin värdet. :) hann rida galliano barbacka en sväng också.
ska gå ock käka nå korv nu. men bloggar mer senare.
cya♥

yeeh

ja nu sitter jag hos agnes och väntar på att hon ska äta klart, sen blire nog promenad till uno, hoppas vi hittar någon riktigt bra skräckis :D känner på mig att jag nog nästan kommer rulla hem pga av allt gott! (a)



lilla måsse. <3

nä nu ska jag kila ;)


chilll!!

äntligen kom jag från stallet, har vart där i hur många timmar somhelst, mockat, smörjt tränsen, tvättat ja ni förstår ;) nu ska jag bara äta, sen ska ja och agnes gå och hyra skräckis på uno, blir säkert att köpa massa gott också. känner på mig att de kommer bli fettt nice♥


<3


söt ponnyn


juste, jag som hade tänkt komma på något riktigt bra april skämmt. men tror ni jag gjorde de? Nä inte precis.. ajja får väll komma på något bra till nästa år :D

lördag 2 april

gaahh vad trött jag är, ska till stallet på 30 min och ha påskshowträning! känner mig inte så tagg på de nu :( blir kanske att baka cupkakes sen  :D men nu ska jag kila.
heydåo♥

take me bak to the days

ja0! har just joggat, var gode skönt att springa av sig. Snart blir de mat pappa skulle grilla (Y) :D annars har jag inte gjort nå speciellt, gick tillbak till skolan sen och mötte agnes vi typ halv tre. Gick till henne och bytte om och sen ner till stallet och hoppa nå studds.
<3
hurtig som man är ;)
nä nu ska jag gå cya ♥

heelg!!!! (Y)

kom just från skolan, skönt med helg! hade tänkt ridaut idag men får se om jag ids för vädret var inte så fint, typ snöar osv.... bajs. blir att chilla hela helgen, tvätta nå scabrak osv. nä nu ska jag ta och äta.




RSS 2.0